OBESIĆEMO TE: Luka Modrić dobija jezive pretnje smrću nakon hapšenja Zdravka Mamića! (FOTO)
Foto: Fonetap

NEMIRI PRED MUNDIJAL

OBESIĆEMO TE: Luka Modrić dobija jezive pretnje smrću nakon hapšenja Zdravka Mamića! (FOTO)

Modrić je izgubio podršku dela navijača i postao omražena figura hrvatskog fudbala otkako je promenio iskaz na suđenju Mamiću, zbog čega je optužen za laž, pa će se naći pred sudom

Objavljeno:

Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić nalazi se na udaru ekstremnih navijača iz Dalmacije koji mu prete ubistvom, pa čak i klanjem zbog promene iskaza tokom svedočenja u korist osuđenog nekadašnjeg direktora Dinama Zdravka Mamića.

Modrić je izgubio podršku dela navijača i postao omražena figura hrvatskog fudbala otkako je promenio iskaz na suđenju Mamiću, zbog čega je optužen za laž, pa će se naći pred sudom.

Uvredljivi grafiti na njegov, ali i na račun Dejana Lovrena, štopera "kockastih" koji je takođe menjao iskaz u korist Mamića, sve češća su pojava širom zemlje.

Na Instagram nalogu Balkanski navijači objavljene su zastrašujuće fotografije nepoznatog autora. Na jednoj od njih neko drži nož na Modrićevom vratu, dok je na drugoj kapiten reprezentacije - obešen.

Nedavno je pored Šibenika osvanuo veliki transparent na kojem su precrtana imena Luke Modrića, zvezde Real Madrida, i Dejana Lovrena, člana Liverpula.

"Kontra mraku, kontra sili - sve izgubili dabogda", pisalo je na transparentu, koji nije skrivao nezadovoljstvo rukovodećom garniturom hrvatskog fudbala i pojedinim igračima.

Navijači splitskog Hajduka godinama su u ratu sa Mamićem, kojeg optužuju za nemoć "belih" da osvoje titulu u Hrvatskoj.

Mnoge pristalice ekipe iz Splita i Dalmatinci već godinama bojkotuju igre reprezentacije, a poseban vid protesta bilo je iscrtavanje nacističke svastike na terenu tokom meča Hrvatska - Italija pre nekoliko godina.

foto: EPA/Antonio Bat

Zdravko Mamić je dobio 6,5 godina zatvora u prvostepenoj presudi osječkog suda zbog toga što je oštetio Dinamo, prisvajajući velike svote novca, podsećaju sportski portali.

BONUS VIDEO:

Slavlje košarkaša nakon osvojene titule

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.