SPEKTAKULARNO OTVARANJE MUNDIJALA U MOSKVI! Robi Vilijams napravio šou, pa celom svetu pokazao srednji prst! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuter

POČELO JE

SPEKTAKULARNO OTVARANJE MUNDIJALA U MOSKVI! Robi Vilijams napravio šou, pa celom svetu pokazao srednji prst! (FOTO) (VIDEO)

Odmah posle Putina govornicu je preuzeo predsednik FIFA Đani Infantino koji je na više jezika svima poželeo dobrodošlicu

Objavljeno: 18:12h

Svečanom ceremonijom otvoreno je Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Mi smo izabrali M&M’s, koji je tvoj izbor?

Bivši reprezentativac Španije Iker Kasiljas i manekenka Natalija Vodjanova predstavili su pehar Svetskog prvenstva u fudbalu.

Govor je održao i predsednik Rusije Vladimir Putin koji je je rekao sledeće:

- Dragi prijatelji, pozdravljam sve goste legendarnog moskovskog stadiona Lužnjiki. Sve koji su se okupili u mnogobrojnim navijačkim zonama, sve koji nas gledaju putem malog ekrana i interneta. Čestitam celoj mnogonacionalnoj složnoj svetskoj fudbalskoj porodici početak glavnog turnira planete. Ovaj grandiozni sportski događaj se prvi put odigrava u Rusiji i iskreno se radujemo tome. U našoj zemlji fudbal nije samo najmasovniji sport. Fudbal kod nas zaista vole i to je ljubav na prvi pogled od prvog meča koji je odigran u Rusiji 1897. godine. Odgovorno smo se spremali da organizujemo ovaj grandiozni događaj. Učinili smo se da bi svi mogli da se uključe u ovaj praznik fudbala. Gde god da živimo i kakve god tradicije da sledimo sve nas ujedinjuje ljubav prema fudbalu.

foto: Reuter

Odmah posle Putina govornicu je preuzeo predsednik FIFA Đani Infantino koji je na više jezika svima poželeo dobrodošlicu.

Najveći utisak na celu ceremoniju otvaranja ostavio je engleski pevačRobi Vilijams koji je u jednom trenutku pokazao je srednji prst u kameru koja je pratila događaj, što za kontroverznu pop zvezdu nije redak slučaj da napravi neki skandal.

BONUS VIDEO:

Boško Janković i reprezentaciji Srbije i Svetskom prvenstvu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.