PIKSI OPTIMISTA: Srbija mora da iskoristi šansu za osminu finala! Naš narod je gladan uspeha!
Foto: EPA/Michele Limina

Samo hrabro

PIKSI OPTIMISTA: Srbija mora da iskoristi šansu za osminu finala! Naš narod je gladan uspeha!

Nekadašnji kapiten reprezentacije smatra da naš tim ima kvalitet da izbori prolazak grupe na Mundijalu

Objavljeno:

Legendarni srpski i jugoslovenski fudbaler Dragan Stojković Piksi govorio je o predstojećem učešću reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Bivši kapiten nacionalnog tima koji je igrao na dva šampionata planete ističe da naš tim ima kvalitet da se domogne plasmana u osmini finala.

- Stojim čvrsto iza onoga što sam već rekao posle žreba. Srbija poseduje igrače i kvalitet koji bi trebalo da joj donesu plasman u narednu rundu. Imamo dobru grupu i dobar raspored, veliku šansu da se domognemo osmine finala i to bismo morali da iskoristimo. Prvi i drugi meč na šampionatu su ključni. Naravno, na Mundijalu nema lakih protivnika, tako da selekcije Kostarike i Švajcarske ne smemo da potcenjujemo, ali ne treba ni da ne kažemo da smo bolji od njih. Uveren sam u to - rekao je Piksi za "Novosti".

Dragan Stojković Piksi je ka igrač nastupio na dva Svetska prvenstva
Dragan Stojković Piksi je ka igrač nastupio na dva Svetska prvenstva foto: EPA/Rafael Diaz Pineda

Sadašnji trener Gvangžu RF-a je dodao i da su ovi momci obradovali narod, koji sigurno ima očekivanja od njih, ali da im je na Mundijalu neophodna podrška.

- Ovi momci su obradovali narod, gladan i željan da mu reprezentacija pokaže ono što se očekuje od nje. Kako se bude približavalo prvenstvo, tako će rasti očekivanja i naboj, emocije će opet biti pregrejane. Zato svi treba da stanemo iza reprezentacije, da joj pomognemo i podržimo je. Uverio sam se da ovu generaciju krasi odlična atmosfera, a ona je uslov za dobru igru i rezultate. Sve zavisi od njih - poručio je Stojković.

Srbija svoj prvi meč u Rusiji igra u nedelju od 14 časova protiv Kostarike u Samari.

BONUS VIDEO: Izjava Omića posle osvojene titule

(Espreso.co.rs / Izvor: Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.