NE IDE ZVEZDI SA ŠTOPERIMA: Samo što su mu ponudili rekordnu platu, on dobio 100.000 više od drugog kluba i odbio srpskog šampiona!
Foto: Reuters

Neće, pa neće

NE IDE ZVEZDI SA ŠTOPERIMA: Samo što su mu ponudili rekordnu platu, on dobio 100.000 više od drugog kluba i odbio srpskog šampiona!

Crveno-beli će morati da se okrenu nekom novom i drugom rešenju

Objavljeno: 10:38h

Ne ide upravi Crvene zvezde sa pronalaženjem kvalitetnog štopera koji bi trebalo da zameni Damijana Le Taleka u dosadašnjem toku prelaznog roka.

Taman što pronađu metu i adekvatno rešenje, umeša se neko drugi i sve propadne, a sada je takav slučaj i sa najnovijom željom kluba sa Marakane - Damijenom Da Silvom.

Nekadašnji omladinski reprezentativac Francuske će po svemu sudeći karijeru nastaviti u Turskoj i to najverovatnije u Trabzonu koji je nadjačao ponudu beogradskog kluba.

Damijen Da Silva u duelu sa Kilijanom Mbapeom
Damijen Da Silva u duelu sa Kilijanom Mbapeom foto: AP

Stamenom defanzivcu su crveno-beli ponudili maksimalnih 600.000 evra na godišnjem nivou, čime bi probili sve barijere kada su plate u pitanju, međutim, turski klub je dao 100.000 evra više.

Bivši igrač Kaena kome je istekao ugovor na kraju sezone je dogovorio sve lične uslove, samo posao otaljavaju agenti baš zbog drugih klubova, jer se uz Zvezdu umešao i Fenerbahče, pišu turski mediji.

Damijen da Silva odlazi u Trabzon
Damijen da Silva odlazi u Trabzon foto: AP

Ipak, iz Trabzona su poručili da je sve završeno i da je Da Silvi rečeno da ubrza svoje agente da ne odugovlače, a uz to sportski direktor Fenera je medijima saopštio da su saznali da je on definitivno odlučio da pređe u Trabzon.

- Koliko sam ja čuo, Da Silva se već rukovao sa ljudima iz uprave Trabzona - rekao je Damijen Komoli.

BONUS VIDEO: Dodela pehara Crvenoj zvezdi i proslava titule

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.