OPŠTI HAOS! PUCALE ARKADE I REBRA: Neviđena tuča fudbalera s Kosova u Švajcarskoj! Sevale pesnice, krv na sve strane! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@RTSinfo

Moglo je da dođe do tragedije

OPŠTI HAOS! PUCALE ARKADE I REBRA: Neviđena tuča fudbalera s Kosova u Švajcarskoj! Sevale pesnice, krv na sve strane! (VIDEO)

Ovako žestok okršaj nije viđen

Objavljeno: 08:56h

Neviđena tuča fudbalera u Švajcarskoj! Na utakmici rezervnih timova amaterskih klubova Veskroa i Kosovo došlo je do jedne od bajžešćih makljaža među fudbalerima koje smo videli.

Domaći fudbaleri su vodili 2:0, a do tuče je došlo u fiišu meča kada je njihov golman odugovlačio sa ubacivanjem lopte u igru nakon gol-auta. To je izazvalo pobudu ekipe čiji su uglavnom članovi Albanci poreklom sa Kosova. Začuo se povik "Crnčugo" upućen golmanu i od tog momenta nastao je opšti haos na terenu.

Sevale su pesnice, bilo je rvačkih zahvata, šutirali su jedni druge, zaista nemilosrdni fizičkii okršaj na kraju koga je bilo i dosta povređenih.

Jedan od igrača je završio u nesvesti i sa povredama oka nakon što je dobio udarac u arkadu, tok su drugom u bolnici konstatovali 5 slomljenih rebara i oštećenje pluća i on je zadržan na daljem lečenju.

Ko zna šta bi se dogodilo da policija nije posle nekoliko minuta uspela da spreči sukob.

BONUS VIDEO: Boško Janković i reprezentaciji Srbije i Svetskom prvenstvu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.