ZABORAVILI STE NA NJEGA?! Potpisuje Pablo Mouče! (VIDEO)
Foto: News1/Saša Pavlić Koky

Da li je konačno pronašao sreću

ZABORAVILI STE NA NJEGA?! Potpisuje Pablo Mouče! (VIDEO)

Sam Pablo Mouče je rekao da je jako zaiinteresovan i uzbuđen zbog ovog transfera, pa se realizacija posla očekuje u narednim danima

Objavljeno: 13:49h

Poslednje četiri godine svoje fudbalske karijere se stalno seljakao. Pozajmica za pozajmicom, ali kako sad stvari stoje Pablo Mouče će konačno pronaći trajni angažman.

Argentinski krilni napadač, koji je prošao cele mlađe kategorije Boke Juniors, započeo je završne pregovore sa San Laorencom i trebalo bi da postane prvo pojačanje kluba iz Buenos Ajresa ovog leta.San

Na njegovom dolasku posebno insistira trener Klaudio Bijađo, koji je uveren da Mouče može da zameni Leonarda Romanjolija koji je završio karijeru i preuzeo poziciju sportskog direktora kluba.

Mouče je ušao u poslednju godinu saradnje s Palmeirasom, u kojem je većinu vremena proveo na pozajmicama u argentinskom Lanusu, paragvajskoj Olimpiji iz Asunsiona, Crvenoj zvezdi i argentinskom Banfeldu.

Protekle sezone postigao je samo tri gola i upisao osam asistencija na 24 utakmice.

Sam Pablo Mouče je rekao da je jako zaiinteresovan i uzbuđen zbog ovog transfera, pa se realizacija posla očekuje u narednim danima.

Prethodno prvenstvo Argentine San Lorenco je završio na trećem mestu, osam bodova iza šampiona Boke juniors, ali je obezbedio učešće u Kopa Libertadores naredne sezone.

BONUS VIDEO: Vladimir Štimac na 3. meču finala KLS između Crvene zvezde i FMP-a

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.