NEMA VREMENA ZA GUBLJENJE! Evo ko će biti selektor Španije u Rusiji!
Foto: EPA/Rodrigo Jimenez

ŠOKOVI NA PIRINEJIMA

NEMA VREMENA ZA GUBLJENJE! Evo ko će biti selektor Španije u Rusiji!

Furija prvi meč igra za dva dana protiv Portugala

Objavljeno: 14:07h

Novi selektor reprezentacije Španije biće Fernando Jero, odlučio je prvi čovek Fudbalskog saveza Luis Rubijales rečima da će naslednika smenjenog Hulena Lopetegija pronaći iz svojih redova.

Sportski direktor bio je glavni kandidat pored Alberta Seladesa, selektora mlade reprezentacije da preuzme od Lopetegija koji je prihvatio ponudu Real Madrida.

- Sada nam preostaje da pričamo sa našim zaposlenima i vidimo dalje poteze. Preostale su nam opcije iz nacionalnog kampa - rekao je Rubijales na vanrednoj konferenciji u Krasnodaru, tik pre nego što je

Fernando Jero
Fernando Jero foto: EPA/Sergei Ilnitsky

Rubijales je potvrdio da je Lopetegiju uručio otkaz zbog "neprihvatljivog ponašanja" i dogovora sa Realom, samo dva dana uoči početka Mundijala.

- Prinuđeni smo bili da raskinemo sa Lopetegijem. On je odličan stručnjak, ali ne možemo da prihvatimo takvo ponašanje. Ne osećam se izdanim, ali je ovako moralo da bude na kraju - rekao je Rubijales, koji je pet minuta pre ozvaničenja saznao da je Lopetegi novi trener Reala.

Mi smo izabrali M&M’s, koji je tvoj izbor?

Španija već u petak igra protiv Portugalije na Svetskom prvenstvu u Rusiji u A grupi u kojoj su još Maroko i Iran.

Fernando Jero je legenda španskog fudbala, dugo je igrao za reprezentaciju, a bio je i jedan od glavnih igrača Real Madrida iz dana popularnih Galaktikosa.

BONUS VIDEO DO SADA NEVIĐENE MERE BEZBEDNOSTI: Evo šta ruske vojska i polcija rade u centru Moskve pred Mundijal

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.