NAJVEĆI HIT NA MUNDIJALU! Srbin koji navijače šiša na 'ronaldovku' i 'mesijevku'!
Foto: Fonetap

ko voli nek izvoli

NAJVEĆI HIT NA MUNDIJALU! Srbin koji navijače šiša na 'ronaldovku' i 'mesijevku'!

Kada se Srbija kvalifikovala na svetsko prvenstvo u rusiji, Hvala je došao na ideju da iscrta portrete dva napopularnija fudbalera na planeti i uvrsti ih u svoju ponudu

Objavljeno: 15:02h

Tražite novu frizuru koja će ići uz atmosferu koju nam donosi Svetsko prvenstvo? Pa ne tražite više, pronašli smo frizera koji na vašim glavama može da ošiša portrete Mesija, Ronalda ili na primer možda nekog od naših reprezentativaca.

Mario Hvala frizer iz Novog Sada je svoju kreativnost usmerio preko mašinice i britve, i radi takozvane "tetovaže na kosi", pa ako imate želju da nosite portret svog omiljenog fudbalera na glavi u toku Svetskog prvenstva, sada znate kome da se obratite.

Kako kaže Mario, sve je počelo pre devet godina, na predlog jedne od mušterija da uradi nešto drugačije.

I sve se ubrzo pretvorilo u lokalnu novu modu u drugom srpskom gradu po veličini .

- Portreti su najkompleksnija stvar koju možete da radite kada radite "tetovaže na kosi", oni zahtevaju između pet i sedam sati posla - rekao je Hvala

Kada se Srbija kvalifikovala na svetsko prvenstvo u Rusiji, Hvala je došao na ideju da iscrta portrete dva najpopularnija fudbalera na planeti i uvrsti ih u svoju ponudu.

- Kada sam uradio Ronaldov portret , dobio sam veliki broj pozitivnih komentara i ljudi su bili oduševljeni - rekao je Mario

Ali je i priznao da mušterije koje se odluče da na svojoj glavi nose njegova dela, često bivaju zaustavljene na ulici od strane prolaznika u želji da fotografišu njihov novi stajling.

A kada pogledamo, realno to je manje više i poenta ovakvog stajlinga.

I sam Mesi fura tetovaže, ali one prave
I sam Mesi fura tetovaže, ali one pravefoto: Lionel Mesi

Obično šišanje u njegovom salonu košta 1000 dinara, ali ako se odlučite za portret, to će vas koštati ni manje ni više nego 150 evra.

Lokalac Sreten Pantić (35) koji je dobio Ronalda i Aleksa Maričević (27) koji se odlučio za Mesija, su svoje frizure dobili za džabe, u promotivne svrhe kao poklon od strane Maria.

Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldofoto: EPA / Rodrigo Jimenez

- Ovo je drugi put da radim portret kod njega, prvo sam uradio predsednika Rusije Vladimira Putina - rekao je Maričević.

BONUS VIDEO: Vladimir Štimac na 3. meču finala KLS između Crvene zvezde i FMP-a

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.