GDE BAŠ NJEGA?! Jokanović poslao ponudu igraču koji je triput ispadao iz Premijer lige! (VIDEO)
Foto: Reuters

Jest li sigurni?

GDE BAŠ NJEGA?! Jokanović poslao ponudu igraču koji je triput ispadao iz Premijer lige! (VIDEO)

Poslednjih nekoliko godina je svaki klub za koji je nastupao, na kraju ispadao iz elitnog takmičenja

Objavljeno:

Fulam je povratkom u elitu engleskog fudbala na svoj račun slio pozamašnu svotu britanskih novčanica, kole sada samo čekaju listu pojačanja koju sprema Slaviša Jokanović. A kako stvari stoje prva meta ovog prelaznog roka biće fudbaler Svonsija Džordan Aju.

Fulam je na adresu Svonsija poslao ponudu vrednu 9.000.000 evra, ne bi li u svoje redove doveo brzonogog napadača iz Gane,a cela situacija može da se protumači na više načina.

Dovođenje Ajua je direktan nusproizvod situacije koja je zadesila Fulam na relaciji Njukasl - Mitrović, pošto "Svrake" traže više novca za Mitrogola nego što klub sa Krejven Kotidža realno može sebi da prijušti.

Otuda ponuda Svonsiju. Osim Fulamove, Džordan Aju ima na stolu i Seltikovu, na njemu je da izabere da li će da nastavi u Premijer ligi Engleske ili mu se više sviđa Škotska.

Kako god, pitanje je koliko bi evnetualni potpis nekadašnjeg centarfora Marselja stvarno pomogao ekipi Fulama. Jer je dotični tokom prošle sezone postigao samo sedam golova za Svonsi sa kojim je ispao iz Premijer lige.

Čovek je hodajući maler, a takvim tvrdnjama svedoči i podatak da je sezonu ranije elitno društvo napustio u dresu Aston Vile, a tu naviku doneo je iz Francuske, gde je u sresu Sošoa (kao pozajmljen igrač Marselja) sezonu 2013/2014 završio - ispadanjem.

BONUS VIDEO: Vladimir Štimac na 3. meču finala KLS između Crvene zvezde i FMP-a

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.