ZVEZDA I PARTIZAN U RATU ZBOG ŠTOPERA! Večiti zagrizli za istog fudbalera! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

BIĆE OVO "VRELO" LETO

ZVEZDA I PARTIZAN U RATU ZBOG ŠTOPERA! Večiti zagrizli za istog fudbalera! (VIDEO)

Ovo preti da postane zanimljiva letnja transfer saga

Objavljeno:

Nakon što je definitivno postalo poznato da defanzivac BATE Borisova Nemanja Milunović neće preći u Crvenu zvezdu, sportski direktor šampiona Srbije Mitar Mrkela najavio je da bi drugi igrač već u narednim danima mogao da ojača odbranu crveno-belih. Iako Zvezdin funkcioner nije hteo da otkriva ime i prezime tog igrača, Mondo saznaje da je u pitanju srpski internacionalac Dušan Cvetinović (29), kao i to da ga (ponovo) želi i Partizan.

Prema informacijama Monda, u toku su pregovori Zvezde i defanzivca Lansa, a olakšavajuća okolnost crveno-belih je činjenica da je iskusni internacionalac u poslednjoj godini ugovora.

Zvezda će morati da bude brža od "večitog rivala", sa kojim je Cvetinović dovođen u vezu i 2016. godine, kada ipak nije završio u Humskoj, već je ostao u klubu u kojem je prošle sezone nosio kapitensku traku, nastupajući u drugoj ligi Francuske.

- Novi defanzivac će stići brzo i verujem da će biti i bolji od Damijena Le Taleka - rekao je na okupljanju Zvezde u ponedeljak generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

Bivši igrač Mačve i Dinamo Vranja nastupao je i za Volen, Grashopers Vaduz i norveški Hagesund, čiji je dres nosio od 2013. do 2016.

BONUS VIDEO: Boško Janković i reprezentaciji Srbije i Svetskom prvenstvu

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.