CRVENO-BELI IZVISILI! Zvezda ostala bez toliko željenog pojačanja! (FOTO)
Foto: Beta/Branislav Božić

ŠTETA!

CRVENO-BELI IZVISILI! Zvezda ostala bez toliko željenog pojačanja! (FOTO)

Dugo se pričalo, ali se na kraju nije i dogodilo...

Objavljeno:

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je danas da fudbaler BATE Borisova Nemanja Milunović neće preći u taj klub, ali da očekuje da se pitanje štopera reši narednih dana.

- Znate me dobro, dovodimo igrače samo na deficitarnim pozicijama. Biće ovih dana još pojačanja. Rešavamo pitanje štopera, moguće da dođe do rešenja na toj poziciji ovih dana - rekao je Mrkela novinarima u Beogradu.

Zvezda je do sada dovela Dušana Jovančića i Dejana Melega, a uskoro se očekuje još pojačanja.

Upitan za Nemanju Milunovića, koji se dugo vremena dovodio u vezu sa prelaskom u Zvezdu, Mrkela je kazao da je to "završena priča" i da je taj fudbaler zahvalio na ponudi.

Nemanja Milunović u dresu BATE Borisova
Nemanja Milunović u dresu BATE Borisova foto: AP

Govoreći o igračima iz domaćeg prvenstva, Mrkela je kazao da je njema "potreban odredjen period sazrevanja" i da se zato uglavnom dovode srpski fudbaleri iz inostranstva.

- Znamo koji su talentovani, ali jednostavno, nisu dovoljno zreli u datom trenutku da igraju za Zvezdu. Odlaskom u inostranstvo, načinom razmišljanja i rada, dobijaju odredjen kvalitet. Kao igrači koji su proveli dve-tri godine u inostranstvu su dovoljno dobri da ispune sve zahteve koje traži Crvena zvezda - kazao je sportski direktor Zvezde.

On je naveo da su crveno-beli Dejana Melega želela i ranije.

- Prošao je sve mladje reprezentativne selekcije i saradjivao sam sa njim. Evropski šampion je iz Litvanije, igrač je velikog talenta i potencijala i očekujem da to do maksimuma iskaže u Zvezdi, koja je pravi klub za njega - rekao je Mrkela.

Dejan Meleg je ponikao u Vojvodini iz koje je rano otišao u Ajaks, a potom se vratio u novosadski klub, da bi prošlu sezonu proveo u turskom Kajzerisporu.

Prethodno pojačanje Dušan Jovančić celu karijeru je igrao za srpske klubove, a poslednjih godina je bio standardan u Super ligi u ekipama Borca i Vojvodine.

BONUS VIDEO: Boško Janković i reprezentaciji Srbije i Svetskom prvenstvu

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.