DA LI JE ON ZAMENA ZA LE TALEKA? Gorostas kao od brega odvaljen iskočio u prvi plan kao rešenje za štopera u Zvezdi!
Foto: Profimedia

nije se do sad pominjao

DA LI JE ON ZAMENA ZA LE TALEKA? Gorostas kao od brega odvaljen iskočio u prvi plan kao rešenje za štopera u Zvezdi!

I ono što najviše odgovara crveno-belima u čitavoj priči jeste što bi došao bez obeštećenja

Objavljeno:

Crvena zvezda je počela sa pripremama za narednu sezonu, ali tim još nije kompletiran.

Ono što se već odavno zna jeste da Crvena zvezda traži pojačanje na poziciji štopera koje će zameniti otišlog Le Taleka, a generalni direktor Zvezdan Terzić je poručio da se uveliko radi na tome.

Odavno je poznato da je jedna od najvećih želja uprave Nemanja Milunović iz BATE Borisova o čijem se transferu i dalje pregovara sa beloruskim klubom zbog obeštećenja koje traži.

Ipak, sada je u prvi plan iskočio i igrač koji se do sada nije pominjao u vezi sa crveno-belima, a reč je Radetu Dugaliću koji je prethodne sezone bio član Tosna, prenosi "Kurir".

Rade Dugalić je prošle sezone igrao za Tosno koji se gasi
Rade Dugalić je prošle sezone igrao za Tosno koji se gasi foto: Profimedia

Iskusni Dugalić ima iste karakteristike i fizičke osobije kao MIlunović, visok je (194 cm), snažan, jak u skok igri, a trener Milojević je imao prilike i da se uživo uveri u njegove kvalitete tokom prethodnih zimskih priprema u Turskoj.

Ono što je prednost s njim jeste to što je Tosno u velikim finansijskim problemima i pred gašenjem, a skoro svi igrači će dobiti čiste papire i bez obeštećenja mogu da pređu u druge klubove, što sigurno odgovara Zvezdi.

Navodno su već obavljeni razgovori s njim, ali izgleda da je njemu veća želja da ostane u inostranstvu nego da se vrati u Srbiji. Ima već nekoliko ponuda na stolu, a najuporniji je Rubin koji ga je želeo i tokom prethodnog zimskog prelaznog roka.

BONUS VIDEO: Izjava Omića posle osvojene titule

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.