ORLOVI, BELGIJANCI SU VAM POKAZALI KAKO: Kostarika pregažena u Briselu, duva joj po desnoj strani, a lopte u petercu ne znaju da brane! (VIDEO)
Foto: AP

Umeju da budu i opasni

ORLOVI, BELGIJANCI SU VAM POKAZALI KAKO: Kostarika pregažena u Briselu, duva joj po desnoj strani, a lopte u petercu ne znaju da brane! (VIDEO)

Osim vrhunskog vodećeg gola na utakmici, naši protivnici u pripremnom meču nisu pokazali ništa posebno

Objavljeno: 01:27h

Kostarikanci, prvi rivali Srbije na Svetskom prvenstvu, doživeli su debakl u poslednjoj proveri pred utakmicu 1. kola protiv naše reprezentacije.

Njih je pobedila Belgija u Briselu 4:1, pregazivši ih u drugom poluvremenu, i na neki način dala putokaz Mladenu Krstajiću kako da napadne i gde je najranjivija ekipa "tikosa".

Ipak, videli smo i da su veoma opasni Kostarikanci, koji su poveli u meču vrhunskim golom kapitena Brajana Ruiza koji je dočekao loptu na volej na nekih 14-15 metara od gola i poslao je u sam ćošak.

Ono što je bilo evidentno jeste da u timu Kostarike prilično škripi po desnoj strani terena, i imaju problem sa ubacivanjem igrača iz "drugog plana" u šesnaestera, jer su prva tri gola na meču primili na takav način.

Azar je ubacio loptu po zemlji u šesnaesterac, a Dris Mertens je uleteo na opisani način i u 30. minutu doneo poravnanje.

Strelac prvog gola je asistirao kod drugog Lukakuu, poluvisoka lopta ubačena na peterac sa desne strane i napadač Junajteda je šalje u mrežu.

Svoj drugi gol je Lukaku postigao glavom na centaršut Nasera Čadlija, takođe sa desne strane u drugom poluvremenu, a jedino je četvrti pogodak pao posle klasičnog kontranapada i sa leve strane kada je Lukaku asistirao Batšuajiu.

BONUS VIDEO: Izjava Omića posle osvojene titule

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.