ODLAZI U FENERBAHČE: Jedna od zvezda crno-belih pred selidbom iz Partizana! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

menja sredinu

ODLAZI U FENERBAHČE: Jedna od zvezda crno-belih pred selidbom iz Partizana! (FOTO)

Na listi želja Fenerbahčea za pozajmicu nalaze se Andreas Pereira iz Mančester Junajteda, Daglas Luiz iz Mančester Sitija i Rodrigo iz Sasuola

Objavljeno: 21:38h

Danilo Pantić je u nedavno završenoj sezoni u kojoj crno-beli nisu uspeli da odbrane duplu krunu pošto su osvojili samo Kup Srbije, bio jedan od najboljih igrača Partizana.

Posle dve godine stagnacije, Pantić se potpuno vratio u fudbalski život u klubu iz kojeg nije otišao na baš najlepši način, a kako stvari trenutno stoje ponovo mu se sprema odlazak.

foto: EPA/Martin Divisek

Pantić se nalazi među željama Fenerbahčea u letnjem prelaznom roku, a Turci neće imati preveliki problem da svoj naum sprovedu u delo pošto je Pantić u Partizanu kao pozajmljen igrač Čelsija. Crno-beli bi ga zadržali, ali je otkupna klauzula previsoka i nadaju se da bi mogli da izboksuju još jednu pozajmicu na godinu dana. Međutim, ako se Fenerbahče uključi u priču, to će se teško dogoditi uprkos želji Pantića da ostane.

Osim Pantića, na listi želja Fenerbahčea za pozajmicu nalaze se Andreas Pereira iz Mančester Junajteda, Daglas Luiz iz Mančester Sitija i Rodrigo iz Sasuola.

BONUS VIDEO:

Isključenje Branka Lazića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.