EUFORIJA U ČEČENIJI, STIGAO SALAH: I Ramzan Kadirov čekao u redu da se slika sa Egipćaninom! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@gribo4ki

Salahomanija

EUFORIJA U ČEČENIJI, STIGAO SALAH: I Ramzan Kadirov čekao u redu da se slika sa Egipćaninom! (VIDEO)

Najpopularniji fudbaler u arapskom i muslimanskom svetu izazvao je svojim dolaskom ekstazu u Groznom

Objavljeno: 09:09h

Pristižu polako reprezentacije u Rusiju na Svetsko prvenstvo, jedna za drugom, a među njima je i Egipat.

Egipćani su došli u svoju bazu u Groznom, u Čečeniji, i njihovo pojavljivanje tamo izazvalo je opšte oduševljenje u javnosti. Ili bolje da kažemo, pojavljivanje Mohameda Salaha.

Mitrović je spakovao Boliviji tri komada, a kvota da će na SP biti najbolji strelac Srbije je 2,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za najboljeg strelca po reprezentacijama na SP.

Možda i najbolji igrač sveta prethodne sezone izazvao je pravu ekstazu kada je došao u glavni grad republike, a dočekao ga je lično prvi čovek Ramzan Kadirov koji je strpljivo čekao u redu da se fotografiše sa napadačem Liverpula.

Nije ni čudo što je Salah dočekan sa ovakvim oduševljenjem, jer su Čečeni uglavnom islamske veroispovesti, a Salah je trenutno najpopularniji fudbaler u muslimanskom i arapskom svetu.

Inače, i dalje čitava javnost očekuje da zna da li i kada će Salah biti spreman za nastup na Mundijalu posle povrede ramena koju je zadobio u duelu sa Serhiom Ramosom.

Navodno je rečeno da neće zaigrati pre poslednjeg kola, međutim, on kaže da očekuje da se nađe u timu već u petak za meč protiv Urugvaja.

- Osećam se dobro i verujem da ću biti spreman već za utakmicu prvog kola Mundijala. Sve zavisiti kako ću biti posle narednih treninga - rekao je Salah.

BONUS VIDEO: OPUŠTANJE PRED BOLIVIJU: Orlovi odigrali partiju golfa, a ono što su uradili Banetu Ivanoviću nasmejaće vas do suza!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.