SAHRANJEN FADILJ VOKRI: Partizan se oprostio čituljom, klub predstavljali Zečević i Ružić, a ispred UEFA sahrani prisustvovao Laković! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonetap

Odlazak legende crno-belih

SAHRANJEN FADILJ VOKRI: Partizan se oprostio čituljom, klub predstavljali Zečević i Ružić, a ispred UEFA sahrani prisustvovao Laković! (FOTO) (VIDEO)

Fadilj Vokri je iznenada preminuo u svojoj 57. godini

Objavljeno: 20:29h

Iznenada preminuli predsednik Fudbalskog saveza samoproglašene države Kosovo i bivši fudbaler Partizana, Fadilj Vokri, sahranjen je u nedelju na groblju u prištinskom naselju Dragodan.

Sahrani nekadašnjeg centarfora crno-belih i reprezentacije Jugoslavije prisustvovali su brojni fudbalski zvaničnici iz regiona, a među njima su bila i dvojica koji su na neki način predstavljali Partizan.

Bivši generalni sekretar Žarko Zečević i bivši potpredsednik kluba Branko Ružić, koji se od Vokrija oprostio i porukom na Tviteru, bili su prisutni na sahrani.

Branko Ružić i Žarko Zečević na sahrani Fadilja Vokrija
Branko Ružić i Žarko Zečević na sahrani Fadilja Vokrija foto: Printscreen/Youtube/Kosova Press

Saučešće porodici i žaljenje zbog njegove smrti iskazao je Partizan, najpre oproštajnom porukom, a zatim i čituljom koju je klub izdao u novinama.

Partizan se čituljom oprostio od svog bivšeg igrača Fadilja Vokrija
Partizan se čituljom oprostio od svog bivšeg igrača Fadilja Vokrija foto: Večernje novosti

Interesantno je da je ispred UEFA sahrani prisustvovao i bivši gensek FSS-a, a sada direktor nacionalnih asocijacija u Evropskoj kući fudbala, Zoran Laković, kome se na dolasku specijalno zahvalio Erol Salihu, sekretar FS Kosova.

Zoran laković i Zvonimir Boban su ispred UEFA prisustvovali sahrani Fadilja Vokrija
Zoran laković i Zvonimir Boban su ispred UEFA prisustvovali sahrani Fadilja Vokrija foto: Printscreen/Youtube/Kosova Press

Od Vokrija se oprostio i legendarni hrvatski fudbaler, a sada savetnik predsednika UEFA, Zvonimir Boban.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.