ROMAN JE REKAO NE! Najbogatiji Englez koji navija za Junajted ponudio milijarde za Čelsi!
Foto: AP

Verujem da bi svi pristali,ali...

ROMAN JE REKAO NE! Najbogatiji Englez koji navija za Junajted ponudio milijarde za Čelsi!

Zanimljiva je činjenica da je Retklif javnosti poznat kao veliki navijač Mančester junajteda

Objavljeno: 19:33h

I dok mi obični smrtnici posmatramo celo fudbalsko ludilo iz naših fotelja i čekamo da počne Svetsko prvenstvo, oni najbogatiji se međusobno gađaju neverovatnim ciframa ne bi li došli do ispunjenja svojih želja i hirova.

Naime, Džim Retklif, najbogatiji Britanac, dostavio je ponudu Romanu Abramoviču, vlasniku tima sa "Stamford Bridža", da od njega otkupi Čelsi.

Ali Roman nije imao sluha za tako nešto, te je odbio unosnu ponudu.

I svi se sada pitaju - Zašto je Abramovič odbio?

Pre 15 godina bogati Rus rešio je da kupi "plavce" za 150 miliona evra. Za deceniju i po napravio je giganta u Premijer ligi, pa je najimućniji Britanac rešio da "preuzme vlasništvo" renomiranog kluba i samim time i brenda koji je Čelsi postao za to vreme.

Iako je prethodnih meseci imao dosta problema sa vlastima u Velikoj Britaniji, iz razloga što mu je odbijeno produženje vize, Roman je rešio da ostane na čelu kluba i da odbije ponudu od čak 2 i po milijarde evra, pošto je lukavi mogul uspeo da pronađe rešenje svog problema.

Da bi zadržao klub, Abramovič je uzeo izraelski pasoš, pozvavši se na svoje jevrejsko poreklo, pa sada opet može slobodno da hoda ulicama glavnog grada Engleske.

Zanimljiva je činjenica da je Retklif javnosti poznat kao veliki navijač Mančester junajteda, pa je po svemu sudeći želeo da iskoriti nezgodnu situaciju u kojoj se našao Abramovič.

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.