KUKU NAMA! TEŠKO KRSTAJIĆU I ORLOVIMA! Nejmar isponižavao Srbina, driblingom ga bacio na zadnjicu, pa turio gol kroz noge! (VIDEO)
Foto: AP

Srbijo, pazi se!

KUKU NAMA! TEŠKO KRSTAJIĆU I ORLOVIMA! Nejmar isponižavao Srbina, driblingom ga bacio na zadnjicu, pa turio gol kroz noge! (VIDEO)

Tako jednostavno, tako lepo i tako moćno! Eto, tako igra Brazil!

Objavljeno:

Srbijo, teško tebi, a pogotovo teško tvojim fudbalerima, protiv ovako strašne, moćne i motivisane reprezentacije Brazila!

U poslednjoj proveri pred odlazak u Rusiju, protivnik Srbije na Mundijalu, razneo je u paramparčad Austrijance 3:0, a utisak je da su igrali tek sa nešto više od pola snage.

Šta li je onda kada budu bili na maksimumu, kao što se očekuje na Svetskom prvenstvu?! Najbolje je da ne saznamo, jer na sreću ili ne, ali tek poslednji meč u grupi igramo protiv njih, pa se nadamo da će do tada obezbediti prolaz dalje već obe selekcije, i onda da gas bude malo spušten.

Nejmar je ponizioi driblinzima Aleksandra Dragovića
Nejmar je ponizioi driblinzima Aleksandra Dragovića foto: AP

U suprotnom...

Poigrali su se Brazilci sa našim protivnicima iz kvalifikacione grupe na ovom susretu, a iako su dali 3 gola, mogli su da daju bar još toliko, pogodili su i prečku i stativu, a o opasnim napadima i šansama da ne govorimo.

Mrežu Austrijanaca je načeo Gabrijel Žesus pošto mu se lopta, uz dosta sreće, odbila, nakon udarca Marsela iz daljine.

A onda je počeo ples Nejmara, željnog fudbal, željnog nadigravanja, željnog golova i dokazivanja.

I vrhunac tog performansa mogli smo da vidimo u 63. minutu, a nažalost, žrtva je bio Aleksandar Dragović, Srbin koji nastupa pod zastavom Austrije. Zalomio ga je igrač PSŽ-a telom, kao što verovatno niko nikada nije u karijeri, uhvatio ga u raskoraku i jednostavnim trzajima ga bacio na zadnjicu. Posle toga mu nije bilo teško da kroz noge golmanu pošalje loptu u mrežu.

A da Brazil nije samo Nejmar, videli smo kod trećeg postignutog gola, timska akcija u njihovom stilu, dupli pas petom Kutinja, da bi mu se opet vratila lopta i onda proboj u šesnaesterac i šut u suprotan ugao za laku egzekuciju.

Jednostavnije, a lepše ne može da bude!

BONUS VIDEO: Fudbalerke Zvezde na poluvremenu u Pioniru

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.