NE SUZDRŽAVAJTE SE NIKAKO: Supruga portugalskog reprezentativca preporučila obaveznu masturbaciju igračima na Mundijalu! (FOTO)
Foto: Reuters

MNOGI ĆE SE SIGURNO SLOŽITI

NE SUZDRŽAVAJTE SE NIKAKO: Supruga portugalskog reprezentativca preporučila obaveznu masturbaciju igračima na Mundijalu! (FOTO)

Ona navodi kako je taj čin prava stvar protiv stresa koji je prisutan na velikim takmičenjima

Objavljeno: 17:07h

Kada vam spomenemo "doktorka Vera Ribeiro" niko od vas neće imati pojma o kome je reč, verovatno će i naveći fudbalski zaluđenici slegnuti ramenima.

U pitanju je supruga Ruia Patrisija prvog golmana reprezentacije Portugala i Sportinga iz Lisabona koja je savetovala je fudbalere svoje zemlje da ne izbegavaju masturbaciju tokom boravka u Rusiji ovog leta, na najvećoj fudbalskoj smotri na svetu.

Gospođa Ribeiro je toplo preporučila saigračima svoga muža, da bi bez razmišljanja preko masturbacije trebali da se oslobađaju pritiska i stresa koji je normalana stvar na takmičenjima od ovakvog značaja.

Jako bitna stavka u ovoj priči je i činjenica da je Patrisijiova supruga inače po struci seksualni terapeut.

U svojoj knjizi "Priručnik za zavođenje", gospođa Ribeiro govori, da rezultati masturbacije jako pozitivno utiču na fudbalere i da bi nakon iste trebalo bolje da se nose sa stresom i anksioznošću.

Ona je navela kako popularna izjava, da seksualna aktivnost pre sportskog događaja negativno utiče na performans sportista, nije tačna, jer ništa dobo ne dolazi od apstinencije.

- Fudbaleri ne bi trebalo da se uzdržavaju od seksa pred odigravanja svojih utakmica. Naravno, sada kada su odvojeni od svojih porodica, oni moraju na drugi način da oslobode svoje telo od osećaja stresa. Inače, ne možemo da povezujemo sportski performans sa prisustvom seksa - izjavila je doktorka Ribeiro.

Reprezentacija Portugala se nalazi u grupi B na predstojećem Mundijalu u Rusiji, u kojoj će odmeriti snage sa reprezentacijama Španije, Irana i Maroka.

Svoj prvi meč Portugalci igraju protiv reprezentacije Španije 15. juna u Sočiju od 20 časova.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.