Bane bombom proslavio izjednačenje rekorda Dekija Stankovića! Njegova proslava je poruka srpskoj javnosti! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Starsport©

Biće rekorder

Bane bombom proslavio izjednačenje rekorda Dekija Stankovića! Njegova proslava je poruka srpskoj javnosti! (FOTO) (VIDEO)

Bivši kapiten će protiv Kostarike ući u istoriju kao igrač sa najviše nastupa u nacionalnom timu

Objavljeno: 19:31h

Branislav Ivanović je stigao rekordera Dejana Stankovića po broju nastupa u dresu sa državnim grbom.

Iskusni srpski defanzivac i bivši kapiten odigrao je svoj 103. meč u reprezentaciji Srbije, a nije mogao da poželi lepši da mu bude ovaj istorijski meč u kome se izjednačio sa legendom srpskog fudbala.

Ivanović je postigao fantastičan gol iz voleja posle sjajne akcije naših reprezentativaca.

Interesantna je bila i njegova proslava pogotka, jer je stavio prst na usta, što se obično shvata kao poruka nekome da ućuti. E sada moguće da je ovo bila Banetova poruka javnosti usled svega što se pisalo i pričalo nakon što mu je skinuta kapitenska traka i predata Aleksandru Kolarovu.

Kada se bude našao u startnoj postavi "Orlova" protiv Kostarike na Svetskom prvenstvu, Ivanović je postati rekorder po broju odigranih utakmica u selekciji Srbije.

Inače, na trećem mestu večne liste po broju nastupa sada se nalazi nekadašnji rekorder Savo Milošević koji je odigrao 102 utakmice u nacionalnom timu.

BONUS VIDEO: OPUŠTANJE PRED BOLIVIJU: Orlovi odigrali partiju golfa, a ono što su uradili Banetu Ivanoviću nasmejaće vas do suza!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.