HARADINAJ I TAČI U ŠOKU: Dan žalosti na Kosovu u čast Fadilja Vokrija! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

PREMINUO

HARADINAJ I TAČI U ŠOKU: Dan žalosti na Kosovu u čast Fadilja Vokrija! (FOTO)

Na vest o smrti Fadilja Vokrija reagovao je i predsednik Skupštine Kosova Kadri Veselji

Objavljeno:

Povodom smrti predsednika Fudbalskog saveza tzv. Kosova Fadilja Vokrija, predsednik Kosova Hašim Tači je nedelju, 10. jun proglasio danom žalosti.

- Čitava nacija je s velikim bolom i dubokom tugom primila vest o preranoj smrti Fadilja Vokrija, najsjajnijoj zvezdi našeg sporta i šire. Saučešće porodici, prijateljima i navijačima. Počivaj u miru, kapitenu - napisao je Tači na svom Fejsbuk nalogu.

Na vest o smrti Fadilja Vokrija reagovao je i predsednik Skupštine Kosova Kadri Veselji. - Doživotno legenda. Doživotno zahvalni tvom delu i ponašanju. Danas su naš fudbal, naš sport i naša država izgubili mnogo. Nedostajaćeš nam, legendo - napisao je Veselji na svom Fejsbuk nalogu.

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj je rekao da se oseća veoma tužnim zbog prerane smrti Fadilja Vokrija. On ga je nazvaonosiocem velikih motivacija i pobednikom u svim bitkama. - Tužna je vest o ranoj smrti legende fudbala Kosova Fadilja Vokrija, koji je čitavog života izgarao da bi dao ime svojoj domovini koju je toliko voleo i kojoj je ostao veran do poslednjeg daha. On je bio nadahnuće mnogim generacijama sportista na Kosovu i fudbalska ikona, ne samo na Kosovu, još iz 80-tih godina, krunišući sveučlanjenjem Kosova u UEFA i FIFA - napisao je Haradinaj na svom Fejsbuk nalogu.

Saučešća povodom smrti Fadilja Vokrija izrazile su i mnogobrojne ličnosti iz društvenog, političkog i kulturnog života Kosova, kao i predstavnici diplomatskog kora.

BONUS VIDEO:

Erupcija oduševljenja u Pioniru posle pobede Zvezde

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.