POTPISUJE FILIP ĐURIČIĆ: Povremeni reprezentativac rešio da oživi karijeru i pokaže da nije zaboravio da igra fudbal! (FOTO)
Foto: Profimedia

SKRASIO SE

POTPISUJE FILIP ĐURIČIĆ: Povremeni reprezentativac rešio da oživi karijeru i pokaže da nije zaboravio da igra fudbal! (FOTO)

U Beneventu je bio na pozajmici, a odigrao je 17 utakmica i upisao jednu asistenciju

Objavljeno:

Povremeni fudbalski rerpezentativac Srbije Filip Đuričić verovatno će sledeće sezone igrati za Sasuolo.

Ovaj član Serije A je nedavno angažovao za trenera Roberta de Zerbija, koji je trenirao 26-godišnjeg vezistu prošle polusezone u Beneventu.

De Zerbi bi trebalo da u narednih nekoliko dana potpiše za Sasuolo, a kako navode italijanski mediji, prva stvar koju će uraditi po dolasku u novi klub biće da angažuje Srbina. Đuričiću 30. juna ističe ugovor sa Sampdorijom, tako da je on slobodan u izboru nove sredine.

foto: Dado Đilas

U Beneventu je bio na pozajmici, a odigrao je 17 utakmica i upisao jednu asistenciju. Ipak, Đuričić nije pomogao tom klubu da izbegne ispadanje iz lige.

Tokom karijere Đuričić je igrao za veliki broj klubova. Prošao je mlađe kategorije Crvene zvezde, ali je prve seniorske nastupe zabeležio u Radničkom iz Obrenovca. Posle toga je igrao još za Herenven, Benfiku, Majnc, Sautempton, Anderleht i Sampdoriju. Za reprezentaciju Srbije je odigrao 24 utakmice i postigao četiri gola.

BONUS VIDEO:

Alen Omić posle pobede nad FMP-om u prvom meču finala plej-ofa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.