Orlovi gledali mačku Navasa i videli projektil Rašforda kojim ga je probušio! Englezi dali recept Srbiji za Kostariku! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

Sad znaju kako

Orlovi gledali mačku Navasa i videli projektil Rašforda kojim ga je probušio! Englezi dali recept Srbiji za Kostariku! (FOTO) (VIDEO)

Naši reprezentativci su zajedno gledali prijateljski susret u Lidsu

Objavljeno: 14:47h

Fudbaleri Srbije mnogo toga su mogli da vide na prijateljskom meču između njihovog predstojećeg rivala na Mundijalu, Kostarike, i Engleske na stadionu u Lidsu.

"Gordi Albion" je savladao "zlatne dečake" 2:0 i na neki način ukazao na kvalitete, ali i na mane protivnika "orlova" u prvom meču u Rusiji.

Ono što smo znali i pre da imaju vrhunskog golmana Kejlora Navasa, mogli smo da vidimo i u ovom meču, pošto je čuvar mreže Reala branio i što je bilo realno i što je delovalo kao nemoguće da se odbrani.

Ipak, u dve situacije je bio nemoćan. U 13. minutu je projektil Rašforda iskosa sa više od 20 metara bilo nemoguće zaustaviti, pa da je bilo i trojica golmana na golu.

I drugi put je bio potpuno nemoćan kada je Velbek ostao sam posle kratkog centaršuta Dele Alija i mreža je ostala nebranjena.

Inače, reprezentativci Srbije su na pripremama u Austriji, posmatrali svi zajedno ovaj meč i upoznavali se sa budućim protivnikom.

BONUS VIDEO: SERGEJ RAZMIŠLJA SAMO O MUNDIJALU: Priče o transferu donose pritisak

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.