Kako mu stoji crveno-belo? Pojavila se fotka Stojiljkovića u Zvezdinom dresu! (FOTO)
Foto: Profimedia

kad je bio mali

Kako mu stoji crveno-belo? Pojavila se fotka Stojiljkovića u Zvezdinom dresu! (FOTO)

Vrlo interesantna fotografija se pojavila na Fejsbuk stranici posvećenoj napadaču koji bi trebalo da postane novi igrač crveno-belih

Objavljeno:

Nikola Stojiljković bi trebalo da bude sledeće pojačanje Crvene zvezde ovog leta.

Kako su javili svi mediji, srpski šampion se dogovorio sa Bragom oko pozajmice napadača na koga portugalski tim više ne računa.

U prilog tome moglo bi da ide i to što je na Fejsbuk stranici koja je posvećena povremenom reprezentativcu Srbije osvanula i fotografija kada je bio dečak na kojoj je obučen u dres Crvene zvezde, čime je istaknuto da je od malih nogu navijač svog verovatno budućeg kluba.

Ujedno, portugalski mediji su objavili i neke dodatne detalje pozajmice koji se tiču finansijske strane.

Poznato je već da su crveno-beli izdejstvovali pozajmicu na godinu dana koju će platiti 200.000 evra, uz klauzulu da mogu da otkupe njegov ugovor za 1.500.000 evra sledećeg leta.

Ipak, celokupna pozajmica bi trebalo da košta Zvezdu oko 552.000 evra, jer je srpski klub pristao da daje celokupni iznos plate Stojiljkoviću, koji iznosi 8.000 evra na nedeljnom nivou.

Nikola Stojiljković će primati kompletnu platu od Crvene zvezde
Nikola Stojiljković će primati kompletnu platu od Crvene zvezdefoto: Fonet

Kako će njegova pozajmica trajati od 30. juna do 30. maja sledeće godine dobija se svota od 352.000 evra koju će morati da izdvoje crveno-beli.

Ujedno se navodi i da je pre dogovora o pozajmici Stojiljković pristao da potpiše novi ugovor sa Bragom i produži saradnju na još godinu dana, do 2021. godine.

BONUS VIDEO: Janković posle pobede nad Partizanom - 2. deo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.