BEKAM I ZIDAN PONOVO PLEŠU: Okupila se fudbalska elita, a ništa ne može da prođe bez Juseina Bolta i NBA zvezda! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Profimedia

SPOJ NAJBOLJIH

BEKAM I ZIDAN PONOVO PLEŠU: Okupila se fudbalska elita, a ništa ne može da prođe bez Juseina Bolta i NBA zvezda! (FOTO) (VIDEO)

Na klupi se nalaze Žoze Murinjo i već pomenuti Zinedin Zidan

Objavljeno: 17:47h

Zinedin Zidan ponovo pod svetlima reflektora!

Pored bivšeg trenera Reala iz Madrida na terenu se nalaze i Lionel Mesi, kao i njegov klupski kolega Luis Suarez, zatim slede igrači Premijer lige, Mohamed Salah, Mesut Ozil, Pol Pogba, Dele Ali, Džesi Lingard, Heung-Min Son, David de Hea,kao i Brazilci, Roberto Firmino i Gabriel Žesus.

U sklopu ove reklame za Adidasove kopačke nalaze se još i muzičke zvezde kao što su reperi "Stormzy" i "A$AP Ferg" kojim se pridružio Farel Viliams, dok je niz sportskih talenata proširen na teniserku Karolinu Voznijacki, sprintera Usaina Bolta kao i igrača NFL-a Vona Milera i NBA košarkaša Demijana Lilarda.

Na klupi se nalaze Žoze Murinjo i već pomenuti Zinedin Zidan, a spot nije mogao da prođe bez pojavljivanja legendarnog Dejvida Bekama koji u videu prezentuje novi model kopački.

BONUS VIDEO:

Grobari prozivaju Delije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.