POKIDAJ MU SKRAĆENE NOGE: Radonjiću stiže podrška pred meč sa Švajcarskom, a saigrač iz Zvezde je imao posebnu poruku za Šaćirija! (FOTO)
Foto: Starsport©

žestoko

POKIDAJ MU SKRAĆENE NOGE: Radonjiću stiže podrška pred meč sa Švajcarskom, a saigrač iz Zvezde je imao posebnu poruku za Šaćirija! (FOTO)

Zanimljiva uvertira pred meč Srbije i Švajcarske

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije se sprema za Mundijal u Rusiji, a meč koji već sada privlači najviše pažnje je druga utakmica ''Orlova'' sa selekcijom Švajcarske.

Okršaj Srbije i Švajcarske na Mundijalu neće biti interesantan samo zbog toga što će se u grupi sastati dve evropske ekipe, već i zbog činjenice da su neki fudbaleri Srbije rođeni u Švajcarskoj, ali i obrnuto.

Jedan od njih pokrenuo je pravu lavinu komentara na društvenim mrežama. Reč je o Džerdanu Šaćiriju koji je navijačima predstavio kopačke u kojima će igrati u Rusiji.

foto: EPA/Peter Klaunzer

Ono što je odmah upalo u oko jeste zastava lažne države Kosovo koja se nalazi na zadnjem delu kopačke, a na ovakvu provokaciju nisu ostali imuni ni naši reprezentativci.

- Naše Kosovo je bilo u ratu sa Srbijom, zato će utakmica sa Srbima biti posebna i normalno je da se povezuje sa politikom - izjavio je reprezentativac Švajcarske.

Ovo je izazvalo burnu reakciju fubalera Zvezde, tačnije Stojkovića i Gobeljića, koji su poslali poruke putem društvenih mreža Nemanji Radonjiću koji je na okupu sa reprezentacijom u Austriji.

foto: Printscreen Instagram

- Radonja, uđi mu jednom za brata - poručio je Gobeljić reprezentativcu i klupskom kolegi Nemanji Radonjiću, jednom od najboljih u timu Srbije na meču sa Čileom.

Desni bek crveno-belih Filip Stojković je bio još konkretniji.

- Pokidaj mu one skraćene debele noge - napisao je desni spoljni Crvene zvezde.

BONUS VIDEO: Zagrevanje srpskih fudbalera pred meč sa Čileom

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.