POTPUNO RASULO: Nemci u haosu pred Mundijal! Ter Štergen gori zbog favorizovanja Nojera na golu iako nije branio čitave sezone! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

IMA PRAVO

POTPUNO RASULO: Nemci u haosu pred Mundijal! Ter Štergen gori zbog favorizovanja Nojera na golu iako nije branio čitave sezone! (FOTO) (VIDEO)

Nojer je poslednju zvaničnu utakmicu odigrao u septembru prošle godine, kada je doživeo povredu stopala zbog koje je bio primoran da pauzira više od devet meseci.

Objavljeno:

Nemac Mark Andre Ter Štegen, prvi golman Barselone, očekivao je da će biti starter i na Svetskom prvenstvu u Rusiji, ali se selektor Joakim Lev odlučio za Manuela Nojera.

Iako je čuvar mreže Bajerna prvi golman Nemačke već godinama, on je zbog povrede dugo van terena, pa je bilo očekivano da među stativama bude Ter Štegen, koji je osvojio Primeru sa katalonskim klubom.

Podsetimo, Nojer je poslednju zvaničnu utakmicu odigrao u septembru prošle godine, kada je doživeo povredu stopala zbog koje je bio primoran da pauzira više od devet meseci.

Nemačka se na Mundijalu u Rusiji nalazi u grupi F, u kojoj su još i selekcije Meksika, Švedske i Južne Koreje.

Pre samo nekoliko dana došlo je do tuče na treningu između Ridigera i Kimih, a u prilog lošoj atmosferi unutar reprezentacije Nemačke idu i dva poraza u prijateljskim utakmicama pred Mundijal.

BONUS VIDEO: Zagrevanje srpskih fudbalera pred meč sa Čileom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.