LEVI BEK REPREZENTACIJE OČAJAN! Ako me budu vređali na Mundijalu ništa neću moći da uradim: Rekao sam mojoj porodici da ne putuje u Rusiju! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Profimedia

ISKREN

LEVI BEK REPREZENTACIJE OČAJAN! Ako me budu vređali na Mundijalu ništa neću moći da uradim: Rekao sam mojoj porodici da ne putuje u Rusiju! (FOTO) (VIDEO)

"Nekako je Rusija dobila organizaciju Mundijala i mi tu ne možemo ništa da učinimo"

Objavljeno: 11:42h

Reprezentativac Engleske Deni Rouz nema poverenja u FIFA da će moći da se izbori sa eventualnom pojavom rasizma tokom Svetskog prvenstva u Rusiji.

- Ako budem vređan na rasnoj osnovi tamo ništa neću moći da promenim. Tako ne bi smelo da bude, ali ja ne mogu da utičem na to - rekao je levi bek Totenhema, a onda dramatizovao situaciju:

- Rekao sam mojoj porodici da ne putuje u Rusiju zbog rasizma i svega ostalog što se može dogoditi. Moj otac je uznemiren. Možda više nikada neće imati priliku da me gleda na Svetskom prvenstvu. To je tužno. Nekako je Rusija dobila organizaciju Mundijala i mi tu ne možemo ništa da učinimo.

Deni Rouz je rekao da nikada neće zaboraviti Srbiju i Kruševac kada je vređan na rasnoj osnovi, a kako kaže niko ga nije zaštitio.

- Nemam poverenja u pravni sistem, pa nisam dozvolio da to utiče na mene. Nisma dobio podršku nakon Srbije. Nisam imao konverzaciju izvan Engleske. Na kraju sam dobio suspenziju od jedne utakmice. Jednostavno, tako je kako je - zaključio je Rouz.

BONUS VIDEO: Zagrevanje srpskih fudbalera pred meč sa Čileom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.