Za 2 dana potrošili 80 miliona: U februaru debitovao za prvi tim, a danas potpisao za Mančester junajted! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

Drugo pojačanje na Old Trafordu

Za 2 dana potrošili 80 miliona: U februaru debitovao za prvi tim, a danas potpisao za Mančester junajted! (FOTO) (VIDEO)

Posle Freda "crveni đavoli" potpisali i mladog desnog beka

Objavljeno:

Žestoko je ušao Mančester junajted u prelazni rok! U samo dva dana doveli su dva pojačanja na koja su potrošili oko 80 miliona evra.

Nakon što je na "Old Traford" stigao Fred iz Šahtjora, sada je petogodišnji ugovor potpisao Diogo Dalot, 19-godišnji desni bek, koji je u februaru tek debitovao za prvi tim Portoa.

Žoze Murinjo je očigledno video potencijal u ovom tinejdžeru koji je odigrao tek 6 mečeva u seniorskoj konkurenciji, i za njega izdvojio više od 20 miliona evra.

Iako detalji obeštećenja nisu objavljeni zna se da je Dalotova otkupna klauzula bila 20 miliona, a pretpostavlja se da je kapnuo i jedan do dva miliona više, jer ona na snagu stupa tek 30. juna, a "crveni đavoli" nisu hteli toliko da čekaju i rizikuju da ih neki drugi klub pretekne.

Dalot bi trebalo da uči i da se priprema da nasledi jednog dana Antonija Valensiju, pa ga za početak čeka klupa uz povremenu mogućnost da upiše neki nastup u prvoj sezoni.

BONUS VIDEO: Dolazak Bogdana Bogdanovića na meč Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.