On ne zna da drži jezik za zubima: Homoseksualci među igračima bi bili razapeti da se otkriju! Redovno varam devojku, samo je bitno da ne sazna!
Foto: Fonet/Fonetepa

što na umu, to na drumu

On ne zna da drži jezik za zubima: Homoseksualci među igračima bi bili razapeti da se otkriju! Redovno varam devojku, samo je bitno da ne sazna!

Naingolan kaže da ne ume da odbije devojke koje ga spopadaju

Objavljeno:

Radža Naingolan kao da nikada nije čuo za izreku "ćutanje je ponekad zlato", niti zna da je ponekad pametno svoje mišljenje zadržati za sebe, nego kao da se takmiči sam sa sobom da iznese što šokantniji stav.

Još se nije ohladila priča oko ispada koji je imao na dočeku Nove godine kada je putem živog uključenja na društvenim mrežama uz tompus izgovarao sve i svašta, psovao Boga, s gađenjem govorio o ljudima bez novca, da bi sada ponovo "zablistao" pričom o homoseksualcima među fudbalerima.

- Fudbalere homoseksualce bi bilo sramota da se otkriju. Jednostavno bi završili karijeru, jer fudbal nije kao društvo u kome je to prihvatljivo. Ovde bi jednostavno bili razapeti jer je fudbal carstvo lepih žena - rekao je Naingolan.

Međutim, tu se nije zaustavio, već je nastavio da priča kako nije normalno da se očekuje da ostane veran svojoj devojci, kada ga toliko lepih žena spopada svakodnevno.

Radža Naingolan je rekao da redovno vara svoju devojku
Radža Naingolan je rekao da redovno vara svoju devojkufoto: Fonetap

- Sve hoće da spavaju sa mnom, teško je da kažem ne. Bez obzira što imam devojku? Pa, ja nisam anđeo, bitno je da ništa ne izađe u javnost, da se ne sazna - rekao je Naingolan i onda još više šokirao konstatacijom da mu se smučio fudbal.

- Da mogu, sada bih prekinuo karijeru, jedva čekam da se završi. Neću da budem ni stručni konsultant, ni menadžer, da ne pričam o treneru, jedino što želim je da napustim fudbal zauvek, kad završim karijeru - rekao je rođeni Singapurćanin.

Radža Naingolan je priznao da mu se smučio fudbal
Radža Naingolan je priznao da mu se smučio fudbalfoto: Fonet/Fonetepa

Podsećamo da se on nije našao ni na širem spisku kandidata za reprezentaciju Belgije na Svetskom prvenstvu, a jedan od razloga za to upravo jesu ovakvi njegovi istupi u javnosti.

BONUS VIDEO: Grobari prozivaju Delije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.