TRENERU SLUČAJNO IZLETELO: Partizanovo novo pojačanje je selektirao Ilija Stolica, a na kraju nije postao trener crno-belih! (VIDEO)
Foto: Beta/Branislav Božić

Izlanuo se

TRENERU SLUČAJNO IZLETELO: Partizanovo novo pojačanje je selektirao Ilija Stolica, a na kraju nije postao trener crno-belih! (VIDEO)

Srpski trener u Portugaliji je istakao ko se kod njega raspitivao o napadaču koji stiže u Humsku

Objavljeno:

Partizan je dogovorio sve sa napadačem Zelenortskih ostrva Rikardom Gomešom i samo se čeka da saradnja bude ozvaničena i da se organizuje promocija u Humskoj.

Ono što je vrlo interesantno jeste da se najpre za najboljeg strelca druge portugalske lige najpre raspitivao Ilija Stolica koji je bio glavni kandidat da nasledi Miroslava Đukića na klupi crno-belih.

To je otkrio u razgovoru za "Žurnal" bivši fudbaler i poznati trener u Portugaliji Predrag Jokanović, koji je govorio i novom pojačanju srpskog vicešampiona.

- Znate li ko me je prvi pitao za Rikarda? Ilija Stolica. Ali, to je bilo mnogo ranije, sin mi sad kaže da je Đukić ipak ostao u Partizanu - izlanuo se da tako kažemo Jokanović.

Tako ispada da je Stolica već bio krenuo na neki način da selektira tim, iako do dogovora nije došlo, a u međuvremenu je Đukić dobio poverenje uprave da vodi ekipu i naredne sezone.

BONUS VIDEO: Novica posle ispadanja u polufinalu od Zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.