PRED MUNDIJAL VALJA ORGIJATI - DREVNA JE IZREKA ASTEKA! Svakom po 3 ženske, privatna vila i udri celu noć!
Foto: EPA / Jorge Nunez

Orlovi, ne ugledajte se na njih

PRED MUNDIJAL VALJA ORGIJATI - DREVNA JE IZREKA ASTEKA! Svakom po 3 ženske, privatna vila i udri celu noć!

Raskalašne bahanalije su "sombrerosi" podigli na sasvim novi nivo

Objavljeno:

Dobro je poznato da su fudbaleri poročni ljudi, pogotovo oni latino porekla, mada ni ovi sa prostora Balkana ne zaostaju, i posebno vole da prave raskalašne žurke sa gomilom lepotica, a zna se da dobrom provodu ne mogu odoleti ni na velikim takmičenjima.

E pa, Meksikanci su odlučili da malo promene taktiku, te kako bi se oslobodili stresa pred put i da ne bi tokom učešća na Mundijalu u Rusiji pali u iskušenje da "partijaju", opredelili su se to da urade ranije.

Tabloidi u Meksiko Sitiju bruje ovih dana o bahanalijama koje je deset reprezentativaca organizovalo u jednoj privatnoj vili koju su iznajmili i u koju su pozvali čak 30 devojaka.

Oni su na 24 časa tu rezidenciju maltene pretvorili u bordel i žurka je trajala od subote kada su završili prijateljski meč sa Škotskom do nedelje popodne.

Ektor Erera i Hezus Korona iz Porta, Benfikin Raul Himenez iz Benfike, pa dalje Giljermo Očoa iz Kruz Azula, Ajntrahtov Karlos Salsedo, dalje Hezus Galjardo (Monterej), Marko Fabijan (Ajntraht) i braća Đovani i Džonatan dos Santos iz LA Galaksija su bili glavni organizatori i učesnici.

Naravno, sve je ovo dokumentovano i fotografijama, čisto za uspomenu i dugo sećanje, jer daleko je Rusija, a ko zna kada će ponovo biti u prilici da prirede nešto ovako.

Sada je pitanje kako će reagovati na sve ovo selektor Huan Karlos Osorio, koji im jeste dao slobodno veče, ali sigurno nije očekivao da će se ovako nešto dogoditi.

BONUS VIDEO: Svetozar Mijailović na proslavi Barija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.