TRENER VALENSIJE NAJZAD PRIZNAO: Ogrešio sam se o Maksimovića!
Foto: Reuters

Došlo mu u glavu

TRENER VALENSIJE NAJZAD PRIZNAO: Ogrešio sam se o Maksimovića!

Marselino Toral je istakao da je pogrešio u vezi sa srpskim reprezentativcem i da sada zaslužuje da sam izabere gde će nastaviti karijeru

Objavljeno:

Nemanja Maksimović je imao sezonu za zaborav u Valensiji, u koju je stigao prošlog leta, a sve to je na kraju kulminiralo da bude među četvoricom igrača koje je Mladen Krstajić otpisao sa spiska Srbije za Svetsko prvenstvo.

Možda bi sve bilo drugačije da je strelac onog pobedničkog gola protiv Brazila u finalu Mundijala za igrače do 20 godina, u januaru otišao negde na pozajmicu i sakupio utakmice u ovoj polusezoni, kao recimo Grujić.

Marselino Toral, trener Valensije, je priznao da se ogrešio o Nemanju Maksimovića
Marselino Toral, trener Valensije, je priznao da se ogrešio o Nemanju Maksimovića foto: EPA/Miguel Anfel Polo

Međutim, za to je kriv stručni štab i uprava "slepih miševa" koji mu nisu dozvolili tako nešto, a to je sada priznao i trener Marselino Toral.

Strateg ekipe je rekao da su se silno ogrešili o srpskog reprezentativca kada ga nisu pustili na pozajmicu, na koju su ga hteli i Levante, i Hetafe, i Verder.

Nemanja Maksimović je otpao sa spiska reprezentacije Srbije za Svetsko prvenstvo
Nemanja Maksimović je otpao sa spiska reprezentacije Srbije za Svetsko prvenstvo foto: Reuters

Toral je rekao da se nije pravedno poneo prema njemu i da su pogrešili, te da mu daje odrešene ruke, jer je zaslužio da izabere novi klub u kome će igrati, i da će Maksimovićeva reč biti poslednja i poštovana u ovom prelaznom roku.

Momku iz Banje Koviljače ugovor sa Valensijom ističe 2022. godine, a prethodne sezone je u Primeri nastupio tek na 15 mečeva bez postignutog gola, dok je u Kupu kralja dao jedan.

BONUS VIDEO: Mitrović na okupljanju Orlova pred Mundijal

(Espresor.s)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.