SVE JE REŠENO: Božinov potpisao!
Foto: Saša Pavlić Koky

Skućio se bugarin

SVE JE REŠENO: Božinov potpisao!

Božinov je izrazio veliko zadovoljstvo zbog obavljenog posla

Objavljeno: 17:47h

Bivši napadač Partizana Valeri Božinov će idalje ostaće i sledeće sezone u Hrvatskoj. On je danas produžio ugovor sa Rijekom, što je ovaj klub i objavio tokom dana.

Božinov je izrazio veliko zadovoljstvo zbog obavljenog posla.

- Na početku moram se zahvaliti predsedniku Damiru Miškoviću i treneru Matjažu Keku koji su mi dali priliku, ali i Srećku Juričiću i Ivanu Manceu, ma svima u klubu jer primljen sam na najbolji mogući način.

Zadovoljan sam u Rijeci, hvala klubu na prilici. Radujem se idućoj sezoni, pripremama s ekipom. Verujem da ćemo biti pravi, da ćemo imati dobru ekipu i da iduće sezone možemo zajedno napraviti odlične rezultate - poručio je Božinov.

Na klupskom sajtu Rijeke, Bugarin je opisan kao ''dobri duh riječke svlačionice, pozitivac u svakom pogledu koji je svojim iskustvom koje je stekao u zavidnoj karijeri, spreman pomoći saigračima''.

U Rijeku je stigao tokom februara ove godine, posle neuspelih epizoda u Kini, a onda i švajcarskoj Lozani. Na terenu ga gotovo nije ni bilo tokom proleća, odigrao je samo 13 minuta u Kupu, u porazu od Dinama (3:0), pa još 15 minuta u prvenstvenoj pobedi nad Interom iz Zaprešića (5:1).

Imajući to u vidu, nastavak saradnje sa 32-godišnjem napadačem je iznenađujuć, ali očigledno da Riječanima znači i to što Božinov ume da napravi sjajnu atmosferu u ekipi, što je svojevremeno činio i dok je bio u Partizanu.

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.