LUDI RUS UDARIO PO GVARDIOLI! Menadžer Jaje Turea bacio kletvu na Pepa: Nikad više nećeš osvojiti Ligu šampiona!
Foto: Prinscreen/Facebook/Dimitri Seluk

Da li je on realan?

LUDI RUS UDARIO PO GVARDIOLI! Menadžer Jaje Turea bacio kletvu na Pepa: Nikad više nećeš osvojiti Ligu šampiona!

Rus je rekoda će baciti kletvu na Gvardiolu kao što je Bela Gutman svojevremeno učinio sa Benfikom

Objavljeno: 17:10h

Interviju Jaje Turea koji je u fudbalskim krugovima izazvao mnogo bure u kojem je optužio svog doskorašnjeg trenera Pepa Gvardiolu da "ne poštuje afričke fudbalere" pokrenuo je lavinu koja je nekontrolisano krenula ga guta katalonskog stručnjaka.

U celu priču se takođe uključio i Dimitri Seljuk, menadžer fudbalera iz Obale Slonovače, koji je veliki Gvardiolin protivnik sa kojim se nije video uživo od dana kada je Pep proterao Jaju iz Barselone.

Rus je ka Pepu uputio "vudu kletvu" na menadžera Mančester Sitija uz tvrdnju da nikada više u karijeri neće osvojiti Ligu šampiona i tom prilikom ga pošteno isprozivao zbog količine novca koju je potrošio na pojačanja u protekle dve sezone.

- Jaja poznaje Gvardiolu kao niko drugi. Radio je s njim i u Mančester Sitiju i u Barseloni. Uprkos velikoj želji, ne možemo da kažemo ništa lepo o Pepovim ljudskim kvalitetima. Možemo da krenemo od činjenice da je na ogavan način stigao u Mančester Siti kada je transfer objavljen dok je Manuel Pelegrini bio na funkciji i u borbi za trofeje. Gvardiola se plašio Pelegrinija, mogućnosti da Čileanac osvoji sve trofeje i tako mu zada težak domaći zadatak kao što je to bio slučaj u Minhenu kada je nasledio Jupa Hajnkesa koji je osvojio sve s Bajernom. Gvardiola nije nikada uspeo dea nadmaši Jupa, bio je tri godine na klupi najboljeg nemačkog kluba, koji i bez njega pobeđuje i osvaja trofeje. Da su doveli i moju babu umesto Gvardiole ona bi bila šampion s Bajernom - istakao je Seljuk u ogromnom intervjuu za Sport24.

Jako zanimljiv momenat na relaciji Ture - Pep je pretnja ruskog menadžera da će baciti kletvu na Gvardiolu kao što je Bela Gutman svojevremeno učinio sa Benfikom.

- Činjenica da je Gvardiola okončao karijeru Jaje Turea u Sitiju nije greška, nego zločin. Vratiće mu se to kao bumerang. Videćete šta su afrički šamani. Zapamtite šta vam kažem. U Benfiki je Bela Gutman prokleo taj klub posle čega su izgubili svako evropsko finale. A Gvardiola će oboriti njegov rekord po izgubljenim finalima, uprkos novcu koji mu stalno upumpavaju u klub - zaključio je Dimitri Seljuk.

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.