VULKANSKA EKSPLOZIJA: Zvezda dovodi bivšeg igrača Dinama i reprezentativca Hrvatske! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Otkud ovo?

VULKANSKA EKSPLOZIJA: Zvezda dovodi bivšeg igrača Dinama i reprezentativca Hrvatske! (VIDEO)

Eksplodirala bomba koju niko nije očekivao

Objavljeno: 15:46h

Eksplodiralo je poput atomske bombe u utorak popodne u Srbiji i Hrvatskoj. Crvena zvezda je u pregovorima sa bivšim igračem Dinama iz Zagreba, Samirom Kruzom.

Iskusni plejmejker je već obavio razgovore sa predstavnicima crveno-belih, a navodno, prema pisanju beogradskih medija, sve bi trebalo da bude završeno već u sredu.

Čak je poznata i godišnja plata koju će Brazilac sa hrvatskim pasošem dobijati, a to je 400.000 evra po sezoni uz ugovor na dve godine.

Samir Kruz ima sedam nastupa za reprezentaciju Hrvatske
Samir Kruz ima sedam nastupa za reprezentaciju Hrvatskefoto: Fonet

Dok su svi pisali i pričali o Marinu, izgleda da je u prvi plan iskočio igrač koji je obukao dres Hrvatske sedam puta i bio član reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Brazilu pre četiri godine.

On je od januara bez kluba kada je napustio kineskog drugoligaša Vuhan, a pričalo se da bi mogao po treći put da se vrati u Dinamo, međutim, izgleda da mu je privlačnija ponuda sa Marakane.

Zvezda je imala dobro iskustvo kada je reč o bivšim igračima "modrih", jer je pre tri sezone Luis Ibanjez bio pun pogodak i brzo prirastao i za srca navijača, međutim, Samir je druga priča, pre svega zbog svog života van terena.

Fudbalsko znanje mu se ne može osporiti, ali za crveno-beli bi prilično rizikovali pre svega zbog njegovog raskalažnog i boemskog života često začinjenog konzumiranjem velikih količina alkohola.

Nisu bile retke situacije i kada je na treninge dolazio pijan, a tokom boravka u Zagrebu često je umeo baš da skokne i do Beograda kako bi uživao u noćnom provodu koji nudi srpska prestonica.

BONUS VIDEO: GOREO JE ČAČAK: Ovako su košarkaši i navijači Borca proslavili najveći uspeh u istoriji kluba

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.