NAŠE KOSOVO JE RATOVALO SA SRBIJOM! Šaćiri i Džaka prete ORLOVIMA: Igraćemo do granice bola! Ima da grizemo i kidamo!
Foto: AP

Igraće na nož

NAŠE KOSOVO JE RATOVALO SA SRBIJOM! Šaćiri i Džaka prete ORLOVIMA: Igraćemo do granice bola! Ima da grizemo i kidamo!

Dvojica švajcarskih reprezentativaca poreklom sa Kosova jasno stavljaju do znanja značaj utakmice protiv Srbije na Mundijalu

Objavljeno:

Albanci poreklom sa Kosova koji nastupaju za reprezentaciju Švajcarske Đerdan Šaćiri i Granit Džaka nastavljaju sa podizanjem tenzija kako se bliži početak Svetskog prvenstva na kome će "sajdžije" igrati protiv Srbije.

Nakon što je vezista Stouka pokazao kopačke na kojima je zastava samoproglašene države Kosovo, a koje je spremio za okršaj sa Srbijom, sada je medijima u Švajcarskoj govorio o toj utakmici.

A post shared by XS (@shaqirixherdan) on

- Najviše se govori o tom meču zato što ga povezuju sa politikom. To jeste normalno jer smo ja i nekoliko saigrača sa Kosova, a naša zemlja je bila u ratu sa Srbijom. Međutim, mene će zanimati samo pobeda, biće to za mene samo fudbalska utakmica - poručio je Šaćiri i potom dodao:

- Ovo je jedna od najtežih grupa na Mundijalu, ali verujem da ćemo je proći. Posle toga je sve otvoreno i ko zna dokle možemo da stignemo. Ne želim da prognoziram koji je naš krajnji domet, ali mogli bismo da budemo najveće iznenađenje turnira, uz malo sreće - rekao je momak rođen u Gnjilanu.

Sa druge strane, Granit Džaka najavljuje "utakmicu na nož" protiv Srbije.

Granit Džaka preti reprezentaciji Srbije
Granit Džaka preti reprezentaciji Srbijefoto: EPA/Laurent Gillieron

- Brazil je favorit u našoj grupi, ali mi ne idemo da im prepustimo bodove. Moraće da ih zarade na terenu. Srbija će biti sigurno nezgodan protivnik. Ne mogu ništa da obećam, osim da ćemo igrati do granice bola. Grišćemo i kidaćemo do pobede - jasan je vezista Arsenala.

Švajcarska i Srbija se nalaze još u gruši sa Brazilom i Kostarikom, a njihovom međusobni meč je na programu 22. juna u Kalinjigradu.

BONUS VIDEO: Grobari prozivaju Delije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.