ONI SU PRAVI GLADIJATORI MUNDIJALA!
Foto: Reuters

LJudi mašine

ONI SU PRAVI GLADIJATORI MUNDIJALA!

Kao glavni parametar uzet je broj odigranih utakmica na prethodnim Svetskim prvenstvima

Objavljeno: 11:40h

Ostalo je još samo deset dana do početka Svetskog prvenstva u Rusiji, a danas smo dobili odgovor na pitanje, kako će izgleda konačni spiskovi reprezentacija učesnica. Mnogima će ovo biti prvo učešće na svetskim prvenstvima pa će u Rusiji doživeti vatreno krštenje, dok će sa druge strane mnogima ovoaj Mundijal biti četvrti pa čak i peti put da učestvuju na najvećoj fudbalskoj smotri na planeti.

Kvota na pobedu Srbije je 2,30, a da neće biti više od dva gola 1,69. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Srbija - Čile.

Ovom prilikom ćemo se pozabaviti baš njima, gladijatorima koji više od deceniju i po bore za svoju domovinu na fudbalskim terenima.

Kao glavni parametar uzet je broj odigranih utakmica na prethodnim Svetskim prvenstvima.

Havijer Maskerano (Argentina) i Rafael Markes (Meksiko) nalaze se na vrhu liste najiskusnijih igrača na Mundijalu sa po 16 odigranih utakmica. Prati ih Lionel Mesi (Argentina) sa utakmicom manje, a potom sledi Mesut Ozil (Nemačka) koji je upisao 14 nastupa na prethodnim Mundijalima. Po trinaest odigranih mečeva na Svetskim prvenstvima imaju Manuel Nojer, Tomas Miler (obojica Nemačka), Kristijano Ronaldo (Portugal) i Serhio Ramos (Španija).

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.