PREKRŠIO SI JEDNO OD DVA OSNOVNA PRAVILA! ZATO SI DOBIO OTKAZ! FSS odmah uzvratio na tvrdnje Muslina o čačkanju u tuđe interese!
Foto: Reuters

Reakcija na intervju

PREKRŠIO SI JEDNO OD DVA OSNOVNA PRAVILA! ZATO SI DOBIO OTKAZ! FSS odmah uzvratio na tvrdnje Muslina o čačkanju u tuđe interese!

Iz Saveza tvrde da je bivši selektor Srbije bio taj koji je pravio kombinacije sa menadžerima i igračima

Objavljeno: 14:49h

Uzburkao je duhove u Fudbalskom savezu Srbije bivši selektor Slavoljub Muslin intervjuom koji je dao za ruske medije.

U razgovoru sa novinarom "Sovjetskog sporta" nekadašnji selektor koji je smenjen posle plasmana nacionalnog tima na Mundijal je rekao da je je do razdora došlo je nije dozvoljavao da mu se drugi mešaju u posao i da je tom prilikom verovatno "čačnuo u interese nekoga odozgo".

Tim povodom oglasio se sada i, zamenik generalnog sekretara FSS-a, Uroš Zeković, koji je naveo da je Muslin sam prekršio jedno od dva osnovna pravila koja su bila dogovorena kada je preuzima reprezentaciju, a to je "šurovanje" menadžerima igrača.

Uroš Zeković, zamenik generalnog sekretara FSS-a
Uroš Zeković, zamenik generalnog sekretara FSS-afoto: Starsport©

- Kada je Muslin postavljen za selektora imao je dva zadatka, da napravi rezultat i da ne sarađuje sa menadžerima. Do razlaza je došlo kad je prekršio drugo pravilo i počeo da se sarađuje sa menadžerima. To vrlo dobro znaju pojedini igrači, menadžeri...Pa uostalom ne tako davno je o tome govorio Mateja Kežman koji je menadžer Sergeja Milinkovića-Savića. Kežman je tada između ostalog naveo da je odbio Muslinove ponude za kombinacijama. Da li je potrebna veća potvrda od te? Odlaskom Muslina sprečeno je da se realizuju samo i isključivo lični intersi bivšeg selektora - rekao je Zeković.

Zeković ima vrlo jasan odgovor na pitanje zbog čega je Muslin baš sada odlučio da progovori o odlasku iz FSS-a.

- Pokušava da poremeti atmosferu u reprezentaciji i stručnom štabu. Želi neuspeh, pa kako bi se on onda predstavio kao veliki trener. Veliki trener koji od završetka kvalifikacija nije uspeo da pronađe inostrani angažman. Kao i pojedinici iz određenih klubova želi da se dogodi nešto negativno. Zbog toga što mu nije dozvoljeno da bude menadžer - poručio je Zeković.

BONUS VIDEO: Krstajić posle prvog treninga Orlova

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.