DANCI SE ODREKLI LORDA: Niklas Bendtner neće videti Mundijal u Rusiji!
Foto: AP

Nije se tome nadao

DANCI SE ODREKLI LORDA: Niklas Bendtner neće videti Mundijal u Rusiji!

Selektor Age Hereide je objavio konačan spisak igrača za Mundijal

Objavljeno:

I Danci su odlučili da se odreknu jedne od zvezda svog tima za Svetsko prvenstvo, doduše ako lično pitate igrača on će reći da je najveća zvezda ekipe, pa i Evrope.

Niklas Bendtner je precrtan sa konačnog spiska od strane selektora Agea Hereidea, zato što neće stići na vreme da se oporavi od povrede.

- Ne verujemo da će biti spreman na vreme za prvu utakmicu sa Peruom, premalo je vremena, a taj meč je veoma bitan. Najverovatnije ćemo se boriti sa Peruom i Australijom za drugo mesto i zato je važno da dobro startujemo i da svi igrači budu zdravi - rekao je Hereide o "Lordu Bentneru".

'Lord
"Lord" Niklas Bendtner neće igrati na Mundijalu u Rusijifoto: Reuters

KONAČAN SPISAK DANSKE ZA MUNDIJAL:

Golmani: Kasper Šmajhel (Lester), Jonas Losl (Hadersfild), Frederik Ronov (Brondbi);

Odbrana: Simon Kjaer (Sevilja), Andreas Kristijansen (Čelsi), Matijas Jorgensen (Hadersfild), Janik Vestergard (Borusija Menhengladbah), Henrik Dalsgard (Brentford), Jens Striger Larsen (Udineze), Jonas Knudsen (Ipsvič);

Vezni red: Vilijam Kvist (Kopenhagen), Tomas Dilejni (Verder Bremen), Kristijan Eriksen (Totenhem), Lase Šene (Ajaks), Lukas Lerager (Bordo), Mikael Kron-Deli (Deportivo la Korunja);

Napad: Pione Sisto (Selta), Martin Brajtvajt (Bordo), Andreas Kornelijus (Atalanta) , Kasper Dolberg (Ajaks), Nikolaj Jorgensen (Fejnord), Viktor Fišer (Kopenhagen), Jusuf Poulsen (Lajpcig).

Danci će na Mundijalu u okviru grupe C igrati protiv Perua, Australije i Francuske, a pre toga ih očekuje duel sa Meksikom 9. juna u okviru priprema za svetsku smotru.

BONUS VIDEO: Dolazak Bogdana Bogdanovića na meč Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.