Zvezda je dobila novo čudo od deteta u svojim redovima! (FOTO) (VIDEO)
Foto: crvenazvezdafk.com

Junak osvajanja titule

Zvezda je dobila novo čudo od deteta u svojim redovima! (FOTO) (VIDEO)

Upamtite ime Milana Savića, posebno navijači crveno-belih

Objavljeno: 21:39h

Omladinci Crvene zvezde su u pravoj triler završnici Večitog derbija uspeli da dođu do tri boda koja su bila presudna u osvajanju titule prvaka Srbije.

Na Teleoptiku je viđen istorijski preokret s obzirom na to da su izabranici Milana Lešnjaka posle prvih 45 minuta gubili 3:0, a na kraju meča su slavili 4:3. Jedan od junaka tog ludog preokrea bio je trostruki strelac Milan Savić.

- Mislim da smo zasluženo preokrenuli rezultat u derbiju. U drugom poluvremenu smo izašli na teren i pokazali smo našu snagu, karakter i da možemo da se vratimo iz teških situacija. Uostalom, takvi smo bili tokom cele sezone i zato se na kraju i radujemo zasluženo osvojenoj tituli - kaže Zvezdin ofanzivac.

U poslednjim kolima Omladinske lige crveno-beli su girali bez ubedljivo najboljeg strelca prvenstva Dejana Joveljića. Ipak, za pogotke protiv Partizana postarao se upravo Savić.

- Stvarno nije bitno ko postiže golove, to smo pričali uvek. Mi smo tim i uvek sve postižemo zajedno i zato i jesmo došli do ovog uspeha. Krasi nas taj kolektiv i sjajna atmosfera koju imamo, a golovi su uvek samo kruna svega toga - poručuje Savić.

Milan Savić bio je heroj preokreta protiv Partizana sa 3 gola
Milan Savić bio je heroj preokreta protiv Partizana sa 3 golafoto: crvenazvezdafk.com

Na kraju, veliko i zasluženo slavlje, kako na terenu, tako i ispred stadiona „Rajko Mitić“ sa navijačima koji su sačekali nove šampione:

- Mislim da nije mala stvar osvojiti titulu omladinskog prvaka za Zvezdu posle četiri godine. Osećaj je fenomenalan jer znamo koliko smo truda i snage uložili u sve ovo. Ali znajući moje saigrače moram reći da titula za nas nije kraj jer sledi ta dugo čekana Liga šampiona. Siguran sam da ćemo i u tom takmičenju osvetlati obraz Crvenoj zvezdi i da ćemo pokazati da možemo još mnogo više. Verujem u ovaj tim i radujem se novoj sezoni iako je ova tek završena - zaključuje Milan Savić.

BONUS VIDEO: Janković posle pobede nad Partizanom - 2. deo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.