Nojer se vratio posle 8 meseci, ali kod Nemaca ništa ne štima! Ni Englezi se nisu proslavili s Nigerijcima! (VIDEO)
Foto: Reuters

Panceri, nešto tu ne valja

Nojer se vratio posle 8 meseci, ali kod Nemaca ništa ne štima! Ni Englezi se nisu proslavili s Nigerijcima! (VIDEO)

Austrija je pobedila "elf" preokretom u drugom poluvremenu

Objavljeno:

Reprezentacije učesnice Svetskog prvenstva, počele su sa pripremnim prijateljskim mečevima za ono što ih očekuje u Rusiji.

I može se reći da oni timovi koji tradicionalno važe za jake i za favorite za sada još ne blistaju, a to se posebno odnosi na aktuelne svetske prvake Nemce koji su zabeležili novi poraz.

Posle poraza od Brazila u Berlinu, što i nije toliko iznenađenje, "panceri" su sada pali pred Austrijom 2:1 i to u prvom meču na kome je Manuel Nojer branio posle 8 i po meseci pauze zbog povrede.

Iako su poveli u prvom poluvremenu preko Ozila, u drugom delu meča je usledio preokret Austrijanaca za koje su golove dali Hintereger i Šof.

Ni Englezi se nisu proslavili protiv Nigerije, iako su pobedili 2:1.

Daleko bolje su odigrali prvo poluvreme kada su i postigli dva gola (Kejhil i Kejn), ali su onda popustili u drugom delu meča, što su iskoristili "superorlovi" i postigli počasni pogodak preko Ivobija, ali nisu mogli do izjednjačenja.

Nije bilo golova ni u komšijskom derbiju Švedske i Danske, kao ni u susretu Belgije i Portugalije, koja je igrala naravno bez Kristijana Ronalda koji se nalazi na odmoru.

BONUS VIDEO: Novica posle ispadanja u polufinalu od Zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.