ČESTITAM SVIMA U KLUBU ZA OVE TITULE: Terzić presrećan posle berićetne sezone i najavio neke nove klince u seniorskom timu! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

VELIKI USPEH

ČESTITAM SVIMA U KLUBU ZA OVE TITULE: Terzić presrećan posle berićetne sezone i najavio neke nove klince u seniorskom timu! (FOTO)

"Sve selekcije od pionira, preko kadeta, omladinaca pa do seniora su apsolutno zasluženo osvojili titule šampiona, i zaista je to fenomenalan osećaj"

Objavljeno:

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić istakao je posle izuzetno uspešnog dana da je Zvezda pokazala ove sezone dominaciju u svim kategorijama.

- Presrećan sam. Posle ovako lepog dana postali smo apsolutni šampioni Srbije u fudbalu. Sve selekcije od pionira, preko kadeta, omladinaca pa do seniora su apsolutno zasluženo osvojili titule šampiona, i zaista je to fenomenalan osećaj. Čestitam svim navijačima Crvene zvezde i svima u omladinskoj školi koji su dali 100% sebe za sve ove titule. Zaista imamo puno razloga da budemo ponosni na ono što je urađeno - istakao je Terzić.

foto: Beta/Branislav Božić

Klub korača ka napred u svim sferama, a uskoro će uslediti i novi izazovi i prilika da Zvezda napravi iskorake.

- Već smo obezbedili plasman u Ligu šampiona kada su omladinci u pitanju, a čekaju nas kvalifikacije u seniorskoj konkurenciji. Verujem da ćemo nastaviti ovako da radimo i da će mnogo mlađih igrača koji su osvojili titule ove godine postati i deo seniorskog tima. Još jednom, čestitke svim zvzdašima, imaju razloga da budu ponosni - rekao je Zvezdin generalni direktor.

(Espreso.co.rs / FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.