OVO NIJE USPEH! Dragan Mladenović ističe da je mnogo nefudbalskih stvari bilo ove sezone u ligama mlađih kategorija! (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

rezime

OVO NIJE USPEH! Dragan Mladenović ističe da je mnogo nefudbalskih stvari bilo ove sezone u ligama mlađih kategorija! (VIDEO)

Zvezda je gubila sa 3:0 na poluvremenu...

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su šampionsku titulu u Omladinskoj ligi Srbije. Crveno-beli su do trofeja došli na neverovatan način, nakon preokreta protiv Partizana na terenu SC Teleoptik.

Zvezda je gubila sa 3:0 na poluvremenu, ali su mladići u crveno-belim dresovima smogli snage da naprave preokret i prigrabe šampionski pehar.

Direktor omladinske škole Zvezde Dragan Mladenović je istakao da su fudbaleri ovog tima zasluženo došli do trofeja. I da su se borili protiv nefudbalskih stvari.

- Nije ovo uspeh. Ovo smo očekivali kada smo počeli sezonu. Pokazali smo karakter, ono što Zvezda treba da bude. Posle 3:0 dobiti Partizana na njegovom terenu je nešto što samo fudbal može da režira. Sve su svemu mislim da smo zaslužili, imajući u vidu vanfudbalske stvari ne samo ove nego i prošle godine. Strpljen-spašen. Ovi momci su lepa budućnost Zvezde - rekao je Mladenović

BONUS VIDEO:

Krstajić posle prvog treninga Orlova

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.