SPOJIŠE SE DVA STARA DRUGARA: Teri nastavlja karijeru kod Lamparda?!
Foto: Reuters

kao nekada

SPOJIŠE SE DVA STARA DRUGARA: Teri nastavlja karijeru kod Lamparda?!

Novi menadžer Kauntija je na promociji nagovestio da bi njegov nekadašnji kapiten mogao da stigne na "Prajd park" zajedno sa njim

Objavljeno: 17:33h

Frenk Lampard (39) seo je na klupu Derbi Kaunti, i na svom novom trenerskom početku mogao bi da dobije pomoć bivšeg saigrača, Džona Terija (37). Legendarni kapiten Čelsija napustio je ove nedelje Aston Vilu posle jedne sezone i nije hteo da otkrije gde će (i da li će) nastaviti karijeru. Međutim, engleski novinari objavili su u da će Teri nastaviti karijeru u Derbi Kauntiju i da će biti predvodnik Lampardove ekipe.

Novi menadžer Kauntija je na promociji nagovestio da bi njegov nekadašnji kapiten mogao da stigne na "Prajd park" zajedno sa njim. - Razgovarao sam sa Terijem ove sezone o tome kako mu je i kako je u Čempionšipu. Sigurno će i sada biti tu za mene. Bliski smo - rekao je Lampard. Derbi je prošlu sezonu završio kao šestoplasirani, a kasnije je ispao u plej ofu Čempionšipa od Fulama. Vlasnik kluba Mel Moris povrdio je da će smanjiti budžet za plate, tako što će ga ograničiti na oko 35 miliona funti. Da li će u toj računici biti mesta za Terijevu platu?

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.