JOKANOVIĆ I ČELSI - NIJE NEMOGUĆE: Srbin imao sastanak na Stamford Bridžu! (FOTO)
Foto: Reuters

OPCIJA

JOKANOVIĆ I ČELSI - NIJE NEMOGUĆE: Srbin imao sastanak na Stamford Bridžu! (FOTO)

Mauricio Sari je već dugo glavni pretendent na klupu Čelsija, ali je u poslednje vreme zapelo

Objavljeno:

Slaviša Jokanović je imao sastanak sa upravom Čelsija!

Španska Marka je odavno najavila ovaj scenario, ali sada je to potvrdio izvor blizak klubu Đanluka Di Marcio.

Ističe se da naš trener zna ruski pa da je i zbog toga miljenik Romana Abramovića. Kao i zbog toga što je nosio dres Čelsija kao igrač. I ne samo da je bio jedan sastanak, već da bi uskoro trebalo da usledi još jedan.

Jokanović je kandidat za klupu Čelsija, a kao mana mu se pominje manjak iskustva jer je trener koji nije vodio do sada nijednog premijerligaša. Naravno, veliki plus mu je to što je uveo Fulam u Premijer ligu, a sećaju se na Stamfordu kako je igrao i sa Votfordom koji je takođe odveo do najjačeg ranga engleskog fudbala.

foto: EPA/Sergey Dolzhenko

Antonio Konte je već kod svih prežaljen, a ako ode i ne nađe odmah posao Čelsi će morati da mu plati 9.000.000 evra kao naknadu jer ima ugovor na još godinu dana. Mauricio Sari je već dugo glavni pretendent na klupu Čelsija, ali je u poslednje vreme zapelo.

foto: Reuters

Problem je njegova otkupna klauzula od 8.000.000 evra koju Čelsi mora da plati jer Italijan ima još važeći ugovor sa Napolijem. Problem je i njegovo ponašanje u prošlosti, kao i to što je strastveni pušač. Neki su mediji još isticali da su pregovori potpuno prekinuti, a da izvori za tu informaciju dolaze od ljudi bliskih Sariju. Čelsi ne planira da plaća otkupnu klauzulu.

BONUS VIDEO:

Krstajić posle prvog treninga Orlova

(Espreso.co.rs / Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.