PUČE JOŠ JEDNA BOMBA NA BERNABEU! Pre finala LŠ u Realu se uveliko znalo da će Ronaldo otići!
Foto: Reuters

A gde će?

PUČE JOŠ JEDNA BOMBA NA BERNABEU! Pre finala LŠ u Realu se uveliko znalo da će Ronaldo otići!

Nakon Zidana, Real će verovatno ostati i bez Ronalda

Objavljeno: 17:34h

Izjave prve zvezde Reala nakon finala Lige šampiona iznenadile su ceo svet, Florentina Pereza, ali ne i Ronaldove saigrače koji su dobro znali šta se sprema. Tako piše španjolski dnevni list Marka, najčitaniji list u zemlji i tradicionalno blizak Realu.

- Ronaldo je saigračima rekao da odlazi u nedeljama pre kijevskog finala i zato nisu bili iznenađeni njegovim izjavama nakon osvajanja Lige šampiona. Ipak čelnim ljudima Madridskog giganta nije bilo drago što je Ronaldo s takvom izjavom izašao u javnost u tom trenutku - piše Marka.

Podjećamo, Ronaldo, koji je bio nevidljiv u finalu, nakon utakmice protiv Liverpula rekao je kako mu je bilo lepo da igra u klubu paj je tako faktički nagovestio odlazak.

Mnogi su to protumačili kao sebičan pokušaj dolaska u centar pažnje, jer nitko nakon finala nije pričao o Ronaldu, već o Geretu Bejlu, njegovom fantasičnom golu koji je postigao maestralnim makazicama i Realovom trećem uzastopnom osvajanju Lige šampiona.

Marka piše kako su određene osobe u Realovoj svlačionici uverene da je Ronaldo odigrao poslednja utakmicu za Kraljevski klub, oni koji su su duže u Realu i u klubu se nalaze hijerarhijski u malo višem položaju, staju na loptu oko Ronaldovog odlaska, ali i dalje su ljuti na njegovo ponašanje, odnosno kako je istupio u potpuno pogrešnom trenutku.

Isti list donosi vest kako je Zinedin Zidan možda imao 50 miliona eura razloga za odlazak.Toliko mu nudi Katar i to na godišnjem nivou, da preuzme reprezentaciju za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.