LE TALEK SE PREDOMISLIO: Umesto Monpeljea ponovo oblači crveno-beli dres! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

NEĆE U FRANCUSKU

LE TALEK SE PREDOMISLIO: Umesto Monpeljea ponovo oblači crveno-beli dres! (FOTO)

Francuski i ruski mediji javljaju da se predomislio, ali da opcija za Monpelje i dalje stoji

Objavljeno:

Damijan Le Talek je promenio mišljenje. Nije se dogovorio sa Monpeljeom i sada je najbliži selidbi u Rusiju. Nalazi se na ivici prelaska u Spartak iz Moskve.

Francuski i ruski mediji javljaju da se predomislio, da opcija za Monpelje i dalje stoji, ali da je bliži moskovskim crveno-belima.

foto: Dado Đilas

Povratak u rodnu Francusku ili Rusiju gde je već igrao su bili opcije koje je Le Talek i priželjkivao kada je napuštao Crvenu zvezdu. Supruga mu je Ruskinja koja živi u Moskvi i to je jedan od razloga što je jedva dočekao ponudu Spartaka.

- Da li imam ponudu iz Spartaka? Možda... Želim da se vratim u Rusiju, ali još ništa nije odlučeno. Mogu samo da kažem da su me ruski klubovi možda kontaktirali, ali ne mogu da otkrivam više od toga. Ali svakako sam zainteresovan za povratak u Rusiju - rekao je Le Talek.

Francuki štoper je napustio Crvenu zvezdu kao slobodan igrač posle dve i po godine i nije želeo da produži saradnju baš zbog želje da se vrati u Francusku ili Rusiju. Sada su mu obe opcije na stolu, ali Rusi nude bolje finansijske uslove.

BONUS VIDEO:

Krstajić posle prvog treninga Orlova

(Espreso.co.rs / Mozzart Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.