REDSI PAZARE NOVOG GOLMANA U ŠPANIJI: Silesen na oku Liverpula!
Foto: EPA/Alejandro Garcia

Bolje nego karijus

REDSI PAZARE NOVOG GOLMANA U ŠPANIJI: Silesen na oku Liverpula!

Nekadašnji golman Ajaksa (2011-16) je od 2016. član je katalonskog giganta, ali je uglavnom bio rezerva Nemcu Ter Štegenu

Objavljeno: 18:35h

Jasno je kao dan nakon finala Lige Šampiona da ekipa Liverpula mora da pronađe novog golmana za sledeću sezonu, pošto su Karijusu odbrojani dani na Enfildu.

Posle dolaska Fabinja iz Monaka za sumu od 50.000.000, "Redsi" su uveliko počeli traže i novog čuvara mreže, s obzirom na to da je Simon Minjole i ove sezone bio u drugom planu, a da je Loris Karijus više nego očigledno "precrtan" posle užasnog izdanja u finalu Lige šampiona. Španski list "El Mundo Deportivo" otkrio je da je Liverpul želi da u svoje redove dovede golmana Barselone Jaspera Silesena (29).

Nekadašnji golman Ajaksa (2011-16) je od 2016. član je katalonskog giganta, ali je uglavnom bio rezerva Nemcu Ter Štegenu, odigravši samo 21 meč za Liverpul. - Liverpulov predstavnik već je stupio u kontakt sa Barselonom i čuo odgovor da neće biti pregovora ako Liverpul ne ponudi bar 60 miliona evra - piše u El Mundo Deportivu. Kada je u pitanju Karijus, očekuje se da ga Liverpul proda u najbržem roku, ali je veliko pitanje koliko para mogu da izvukau za nemca nakon katastofalnog izdanja u najbitnijoj utakmici sezone.

BONUS VIDEO: Krstajić posle prvog treninga Orlova

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.