BUNJO, IZDRŽI:  Bunjevčeviću se pogoršalo zdravstveno stanje, vraćen u šok sobu! (FOTO)
Foto: Fonet

NIJE DOBRO

BUNJO, IZDRŽI: Bunjevčeviću se pogoršalo zdravstveno stanje, vraćen u šok sobu! (FOTO)

Doktori nisu želeli da bilo šta rizikuju sa oporavkom i odlučili su da bude 24 sata pod stalnom kontrolom

Objavljeno:

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije, Goran Bunjevčević, ponovo je prebačen u šok sobu, nakon što se njegovo stanje pogoršalo, saznaje “Blic”.

Doktori nisu želeli da bilo šta rizikuju sa oporavkom i odlučili su da bude 24 sata pod stalnom kontrolom.

Da podsetimo, Bunjevčević je imao izliv krvi u mozak pre deset dana zbog čega je hitno operisan na Klinici za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije. Brzom intervencijom medicinskog osoblja, ustanovljeno je da je Bunjevčeviću pukla aneurizma. On je hitno podvrgnut hirurškom zahvatu, koji je predvodio profesor Goran Tasić sa svojim timom.

foto: Fonet

Posle operacije, doktori nisu želeli da daju prognoze, već su rekli da se Bunjevčević oseća bolje, da je svestan ali i da moraju da sačekaju još najmanje dve nedelje kako bi imali jasniju sliku. Takođe, doktori su zamolili medije, javnost i sve koji brinu o Bunjevčeviću da ne dolaze u bolnicu i da ne zovu i uznemiravaju njegovu porodicu kako bi bivši fudbaler Crvene zvezde imao idealne uslove za oporavak.

U ovom trenutku, Goranu Bunjevčeviću je najpotrebniji mir i svi verujemo da ćemo ga uskoro videti na nogama, uz svoju reprezentaciju.

BONUS VIDEO:

Krstajić posle prvog treninga Orlova

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.